André Hazes en Monique niet langer een koppel

0
André Hazes
© Christof Desmedt

Het gerucht deed al een tijdje de ronde, maar nu is het officieel bevestigd: André Hazes en Monique Westenberg zijn niet langer een liefdeskoppel.  Hazes en Westenberg waren vier jaar lang een koppel en hebben samen één zoon.

André Hazes bevestigde de geruchten zondagavond aan Shownieuws en zei dat het “niet zo lekker gaat”.  “Dat vinden we allebei heel kut, maar dat is nu eenmaal zo. Ik denk dat er gewoon te veel is gebeurd. We hebben zoveel meegemaakt in korte tijd. En ik ben misschien ook een beetje verdwaald geraakt in deze wereld. Ik vind mijn werkleven gewoon heel erg leuk.”

De zanger gaf ook toe dat hij zelf dingen ‘verpest’ heeft.  Maar wat die dingen precies zijn, daar gaat hij niet verder op in.

Drukke agenda

Volgens Monique is de breuk vooral te wijten aan de drukke agenda van Hazes. “Ik merk aan hem dat hij die druk niet zo aan kan, ik denk niet dat hij dat zelf doorheeft. Hij heeft weinig tijd voor zijn gezin”, weet Monique nog. “De situatie is nu dat André ervoor gekozen heeft ergens anders te gaan wonen. Ik denk dat het eigenlijk allemaal een beetje te veel aan het worden is. Zijn agenda is ontzettend volgepropt. Hij heeft nauwelijks tijd voor zichzelf, laat staan voor zijn gezin.”

André Hazes en Monique Westenberg zijn bij onze Noorderburen wekelijks te zien in een realitysoap bij SBS6. In de aflevering van 2 mei komt de breuk voorbij. Het koppel is ook te zien in een reclame van een energieleverancier. Of die nu wordt geschrapt, is niet bekend.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here