Biografie Miguel Wiels in de maak

0
Miguel Wiels en Niels Destadsbader
Miguel Wiels en Niels Destadsbader - © Tom Bergs

45 jaar is hij, maar Miguel Wiels brengt dit najaar een autobiografie uit. in ’35 Jaar Wiels – Ongecensureerd’, blikt hij samen met ouders, familie, vrienden en collega’s terug op zijn leven. 

Voor Miguel Wiels begon het allemaal op zijn tiende.  Toen trok hij in Sint-Amandsberg een hoop volk toen hij tijdens de jaarmarkt uit zijn electrische orgel de ene melodie na de andere liet rollen.

Anno 2018 is Miguel Wiels de man achter heel wat artiesten. Niels Destadsbader, K3, Free Souffriau,… allemaal hebben ze wel iets met Wiels te maken.  In het boek schetsen al die artiesten ook een mooi beeld van de ‘mens’ Miguel Wiels.  Opvallend is alvast dat Souffriau haar man in de eerste plaats een ‘zakenman’ noemt en dan pas componist en pianist.

’35 Jaar Wiels – Ongecensueerd’ is een uitgave van Standaard Uitgeverij/Angèle en komt in oktober uit. Het boek zal worden voorgesteld in de Ghelamco Arena. Niels Destadsbader, Free Souffriau, Kristel van K3 en mogelijk Paul de Leeuw zullen er een muzikale ode brengen aan Miguel Wiels.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here