BLND!N wil scoren met eerste single ‘Wifi Code’

0
blind!n
© Live Entertainment

Vandaag was een belangrijke dag voor BLND!N want ze releasen hun allereerste single ‘Wifi Code’. Vrolijke en enthousiaste ‘hippop’ van eigen bodem met een sterk refrein dat je steeds opnieuw wil horen!

BLND!N is een nieuw topduo dat Nederlandstalige muziek brengt die je best onder de noemer “hippop” kan plaatsen. Rapper Jarno en zanger Thibaut brengen met veel enthousiasme en energie hun muziek en zorgen voor een supersfeer op het podium.

Het levenspad van West-Vlamingen Thibaut en Jarno, allebei afkomstig uit hetzelfde dorp, loopt al jaren gelijk maar toch kenden ze elkaar niet echt tot een jaar geleden.

Toen Jarno hoorde dat Thibaut ook zong nam hij contact met hem op en spraken ze af. Vanaf het eerste moment was er een klik en ze werden de beste vrienden. Het leek wel voorbestemd dat ze zouden gaan samenwerken!

Al snel gingen ze samen aan de slag om songs te schrijven en in no time hadden ze een aantal knappe liedjes klaar. De rol van Jarno als rapper en Thibaut als zanger is perfect in dit duo. In december 2017 werden ze opgemerkt tijdens een showcase en vandaag brengen ze hun eerste single “Wifi Code” uit.

De single is online te verkrijgen via volgende link.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here