Brugge beleeft in april magische nacht

0
Gili Nacht van de magie
© Nacht Van De Magie

Zaterdag 20 april kan je in het Concertgebouw van Brugge zowaar een magische nacht beleven. ‘De Nacht van de Magie’ wordt het grootste en meest spectaculaire goochelevenement van het jaar. ‘De Nacht van de Magie’ pakt uit met de baseline: A time warp into the futur . De show loodst de bezoeker naar de toekomst van het goochelen: die is snel, gevaarlijk en razend spannend. Soe Nsuki , gastvrouw van de avond, neemt het publiek mee op reis en ontdekt er de ongekende mogelijkheden van wat nog komen moet.

De show komt tot stand met de hulp van de Tax Shelter maatregel en dat zorgt ervoor dat giganten uit de internationale goochelwereld naar Brugge afzakken. Overzeese geweldenaars zullen het publiek verwonderen tijdens De Nacht van de Magie. Jamie Allan is een Brit die de bijnaam “iMagician” krijgt aangemeten. Met digitale toepassingen bedenkt, ontwikkelt en voert hij de meest futuristische huzarenstukjes uit. Hij katapulteert de toeschouwer naar de toekomst van het goochelen met ijzingwekkend blitse acts. De Canadees Matt Johnson zal op zijn beurt de adem van het publiek ontnemen bij stunts op leven en dood. Zijn deelname aan Britains got Talent ging als een schokgolf door het Verenigd Koninkrijk. Met YouTube fragmenten die tegen 40 miljoen hits aanleunen, bekeken in meer dan 60 landen, is hij een fenomeen die waanzinnige trucs brengt. Zowel Jamie Allan als Matt Johnson spelen in Brugge een exclusieve show op het Europese vaste land.

Belgische Gili ook aanwezig

Ook uit eigen land wordt de absolute top naar Brugge gehaald. De magistrale mentalist Gili staat steeds garant om volle zalen na afloop vol verwarring en ongeloof huiswaarts te sturen. Ook op ‘De Nacht van de Magie’ zal Gili op slinkse en systematische wijze het voltallige publiek bespelen. De tweede nationale topact die hoge ogen gooit is Patrick Pickart . Hij brengt zijn publiek in vervoering door hen binnen te brengen in de mystieke wereld van de hypnose. Deze surrealistische act maakte furore in Belgium’s got Talent. Hij liet er met open geest het onmogelijke gebeuren: jury en publiek waren met verstomming geslagen. Het duo Kurt Demey en Stefan Paridaen is de derde nationale topact die op de affiche prijkt. Met hun illuster mentalisme brengen ze interactief belevingstheater doorspekt van beeldende poëzie, surrealisme en symboliek. De tandem schopten het tevens tot de finale van Belgium’s Got Talent. Een artistieke must-see!

Beleef de magie overal

De magie zal echter niet enkel alleen op het podium van het Brugse Concertgebouw te zien zijn. ‘De Nacht van de Magie’ gaat er prat op om als grootste goochelevent van de Benelux het publiek in de juiste setting te brengen bij het betreden van de inkomhal. Randanimatie, een heus magisch diner met tafelgoochelaars, gethematiseerde fotobooth, … Het kadert allemaal in de sfeer van een sensationele avond vol magie, illusie en verbluffing.

Brugge: magie sinds de Middeleeuwen

Dat ‘De Nacht van de Magie’ in Brugge plaatsvindt is geen toeval. De stad verwelkomt sinds de Middeleeuwen de meest fantastische goochelaars, eerst op de jaarmarkten en later op de Meifoor. Het is dan ook geen toeval dat ‘De Nacht van de Magie’ plaatsvindt op zaterdag 20 april 2019 , het eerste weekend van de Meifoor. Het majestueuze Concertgebouw verwelkomt een spervuur aan nationale en internationale topacts die het publiek binnen brengen in de sensationele wereld van het goochelen anno 2019. Beleef dit stomend totaalspektakel van op de eerste rij en bestel nu je kaartjes!

De Nacht van de Magie – A time warp into the future – Zaterdag 20 april 2019 – 20u00 – Concertgebouw Brugge – Tickets/info: –http://www.denachtvandemagie.be/

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here