Campus 12 voor het eerst op Grote Sinterklaasshow

0
Sinterklaasshow
© Studio 100

Binnenkort barst het grootste muziekfeest van het jaar weer los in het Sportpaleis: de enige echte Grote Sinterklaasshow! Dit jaar zal Campus 12, bekend van de nieuwe Ketnet-reeks, voor het eerst te zien zijn tijdens deze onvergetelijke show. Fans kunnen voor de eerste keer de cast zien optreden met een 12-koppig koor. Campus 12 zal enkele nummers brengen uit hun nieuwe album, dat vorige week verschenen is.

Campus 12 is alvast opgetogen: “Precies drie maanden na de start van Campus 12 zullen we in het Sportpaleis staan… we kunnenhet bijna niet geloven. We voelen gezonde zenuwen voor die eerste keer, maar kijken er vooral enorm naar uit. Samen met het koor zingen voor zo veel mensen, belooft een heel bijzonder moment te worden.”

Naast Campus 12 zijn er heel wat vertrouwde Studio 100 helden te bewonderen. Hanne, Klaasje en Marthe van K3 en Mega Mindy zijn weer van de partij. Maar ook de Nachtwacht, Samson en Gert, Piet Piraat en Kabouter Plop verwelkomen Sinterklaas. Het belooft weer een uniek feest te worden.

Praktisch

De Grote Sinterklaasshow, op 1 en 2 december 2018 in het Sportpaleis Antwerpen. Tickets en info www.studio100.com

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here