Christoff na aanzoek: ‘gelukkig was het ‘ja’!’

0
christoff - Die Huis
© Jeroen D'Havé

Was jij afgelopen zaterdag ook één van die miljoenen kijkers die getuige was van het huwelijksaanzoek van Christoff?  Hoe zelfzeker de zanger op televisie ook overkwam, toch was het met een klein hartje dat hij Richie ten huwelijk vroeg.  “Gelukkig zei hij ‘ja’,” aldus een overgelukkige Christoff.

Christoff heeft er nooit een geheim van gemaakt dat zijn liefde voor Richie heel groot is.  En hoewel de twee nog niet zo erg lang samen zijn, was een huwelijksaanzoek voor Christoff de meest logische stap.  “Ik ben de gelukkigste mens ter wereld! Ritchie maakt mijn leven compleet. Hij is zo puur, houdt mij met de voetjes op de grond. Wij twee is yin en yang. Ik heb altijd gezegd dat ik zou trouwen als ik de ware zou vinden. Ik wist meteen dat Ritchie dat was.”

Geen ring

Oplettende kijkers merkten op dat Christoff geen ring bij zich had toen hij de vraag stelde. “Richie houdt niet zo van ringen. Als we trouwen, dragen we er allebei al één. Dus een verlovingsring was er voor hem dus niet té veel aan. Maar Ritchie krijgt nog een cadeautje van mij in Parijs, iets dat onze verloving ook zichtbaar zal maken.”

De komende twee dagen zullen Christoff en Richie in Parijs bekomen van de romantische rollercoaster waar ze sinds dit weekend in beland zijn. “Daar gaan we op het gemakje genieten van onze verloving, want behalve een glaasje champagne tijdens de show door hebben we nog niet echt gevierd,” zegt de zanger. 

Huwelijk in 2020

Een datum voor hun huwelijk, hebben Christoff en Richie nog niet geprikt. Al zal het waarschijnlijk iets voor 2020 zijn. “Een huwelijk moet goed geregeld worden, dus die tijd hebben we absoluut nodig,” zegt Christoff. “Er komen ook nog bijzonder drukke tijden aan” aldus Christoff.  “Maar we gaan eerst genieten van onze verloving.  We voelen ons allebei heel gelukkig met elkaar en dat gevoel willen we nu even vasthouden en koesteren,” besluit hij.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here