11 °C Antwerpen, BE
donderdag 28 maart 2024
11 °C Antwerpen, BE
donderdag 28 maart 2024

Daten zonder dat je het weet? Het kan met Jani in Matchmakers!

Jani Kazaltzis
© VIER

In Matchmakers wordt elke week een gedurfd complot gesmeed met de vriendenkring van een single. Samen met de vrienden kiest Jani drie singles uit die perfect bij de single passen en samen zorgen ze ervoor dat de matches elkaar bij toeval ontmoeten. Jani volgt de dates samen met de vrienden vol hoop en spanning live mee achter de schermen.

De achtentwintigjarige Zita uit Gent is al twee jaar single. Haar vrienden Annelies, Nastasia, Laura en Stijn en zus Carmen begrijpen niet waarom de knappe en grappige Zita al twee jaar alleen is en schreven haar stiekem in voor Matchmakers. Zita zelf vindt het stilaan ook tijd voor een relatie, maar Tinderdaten ligt haar niet zo goed. In een ideale wereld ontmoet ze iemand tijdens het uitgaan, maar de ware is ze er nog niet tegengekomen. Omdat haar vriendengroep zich aan het settelen is, is het voor haar ook tijd om die stap te zetten…Enter Jani en zijn matchmakers, die Zita tot drie keer toe laten daten zonder dat ze het weet.

Steeds meer mensen zijn single in Vlaanderen. En de vrijgezellen gaan vooral online op zoek naar een geschikte partner: als losgeslagen vee moeten ze de online weide op en gaan snuffelen.

Alleen beperkt dat snuffelen zich tot een goed gekozen Tinderfoto en een beperkt profieltje met hobby’s en interesses. Daar is altijd wel iets op aan te merken en dus gaat de date niet door. En als die toch doorgaat, dan liggen de verwachtingen om aan dat online profiel te voldoen heel erg hoog. Gevolg: de zenuwen spelen de single parten en het angstzweet breekt uit terwijl hij zich van zijn beste kant wil laten zien. Die date is vaak gedoemd te mislukken.

Stel nu dat die vrijgezel als bij toeval iemand leuk ontmoet. Hij maakt samen iets leuk mee met een toffe persoon. Hij knoopt een gesprek aan en die andere blijkt ook single te zijn. Bovendien blijkt hij of zij nog bij hem te passen ook? Geen verwachtingen, geen datestress. Matchmakers hoopt op liefde, maar zit in elk geval boordevol vriendschap.

Matchmakers, maandag om 20u35 bij VIER.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today