15 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024
15 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024

De leukste kerstfilms op Netflix

Christmas Netlfix
© Netflix

In de dagen en weken voor kerstmis zie je ze weer overal: de kerstfilms. Wij gingen op zoek naar leuke kerstfilms op Netflix die je deze winter zeker gezien moet hebben. Alleen in de zetel, same met je geliefde of gezellig met de hele familie.

The Christmas Chronicles

The Christmas Chronicles’ vertelt het verhaal van een broer en zus, Teddy Pierce (Judah Lewis) en Kate (Darby Champ), die het snode plan hebben om op Kerstavond de Kerstman (Kurt Russell) op te wachten en te filmen. Hun plan draait echter uit op een onverwachte reis waar de meeste kinderen alleen maar van kunnen dromen. Nadat ze de Kerstman hebben gespot, sluipen ze in zijn slee, waardoor die crasht en Kerstmis bijna helemaal ontspoort. Tijdens hun wilde nacht werken Kate en Teddy samen met de Kerstman, zoals je hem nog nooit eerder gezien hebt, en zijn trouwe elfjes om Kerstmis te redden voordat het te laat is.

The Holiday Calendar

Emily keert terug naar de omgeving waar ze vroeger woonde om de bakkerij van haar grootmoeder over te nemen. Het gaat slecht met de zaak en als er voor de kerstdagen geen verbetering plaatsvindt zal Emily de zaak moeten sluiten. Ze komt echter al gauw tot de ontdekking dat nieuwe klanten vinden niet meevalt. Zal Emily toch een manier kunnen vinden om haar zaak open te houden?

Christmas Inheritance

Voordat erfgename Ellen Langford het cadeaubedrijf van haar vader mag overnemen, moet ze een speciale kerstbrief afgeven bij haar vaders beste vriend en voormalig zakenpartner Zeke. Ze besluit naar Snow Falls te gaan, de stad waar het bedrijf is begonnen. Ze verblijft in het logement van Zeke, waar ze de inwoners van de stad leert kennen. Omdat haar geld opraakt, moet ze werk in het logement verrichten om daar te kunnen blijven. Tijdens haar verblijf in Snow Falls leert ze meer over romantiek en de ware betekenis van kerst.

A Christmas Prince

Kerst begint vroeg voor een ambitieuze journaliste uit New York die naar Oost-Europa wordt gestuurd om daar een koninklijk evenement vast te leggen. Ze komt er namelijk voor een scoop over een knappe prins die op het punt staat koning te worden. Daar krijgt ze al snel te maken met de koninklijke familie en blijkt dat er wel eens meer in de lucht kan hangen dan alleen een journalistiek verslag.

Office Christmas Party

In ‘Office Christmas Party’ dreigt de CEO van een familiebedrijf de afdeling van haar feestende broer Clay te sluiten. Clay en zijn technisch directeur roepen hun collega’s bij elkaar en organiseren een groots kerstfeest in een poging om een potentiële klant te trekken dat moet leiden tot een verkoop waarmee ze hun baan kunnen redden. Het feest loopt al snel uit de hand.

A Wish For Christmas

Sara Thomas is een type vrouw dat graag vanaf de zijlijn toekijkt op haar werk. Wanneer haar grote idee voor kerst wordt gestolen, wenst ze dat de Kerstman haar de moed geeft om voor haarzelf op te komen. De Kerstman laat haar wens uitkomen, maar geeft haar slechts 48 uur. Terwijl de klok tikt, zal Sara ontdekken hoe ze met de kerstmagie moet omgaan en leert ze voor haarzelf op te komen.

Christmas With A View

Op Kerstmis bruist Thunder Mountain Ski Resort wanneer de vermaarde Shane Roarke tot de nieuwe chef-kok wordt benoemd. Clara Garrison is niet zo enthousiast en focust zich in plaats daarvan op zich opnieuw te vestigen na haar mislukte poging om een restaurant in de stad te openen. Zullen hun paden elkaar voortdurend kruisen, zal hun gedeelde passie voor koken hen samenbrengen of zullen ze door geheimen uit elkaar worden gehouden?

48 Christmas Wishes

Twee kleine elven raken veel brieven kwijt die bestemd zijn voor de Kerstman. Ze zijn allemaal geschreven door de bewoners van één stad. Het is nu aan het tweetal alle brieven te vinden, en deze op tijd te bezorgen bij de Kerstman. De twee vinden het echter wel lastig om zich aan te passen aan het stadsleven.

https://youtu.be/0CnOADh3tFU

I’ll Be Home For Christmas

Assistent-officier van justitie Jackie wil een zaak afronden en kerst vieren met haar 8-jarige dochter. Haar plannen vallen in duigen als haar vader, een norse gepensioneerde politieagent, ‘zomaar’ langskomt. Jackie overtuigt haar vader de kerst door te brengen bij haar en haar dochter. Ze komen nu voor de uitdaging te staan om te gaan met oude wonden.

Miracle On 34th Street

Kris Kringle wordt door Cole’s warenhuis ingehuurd als kerstman voor het kerstseizoen. Een gewetenloze schurkerige rivaal van Cole’s stelt alles in het werk om het zo belangrijke en rijke warenhuis over te nemen. Daarnaast probeert hij ook Kris in diskrediet te brengen.

https://youtu.be/lo5OmGDjZEQ

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today