Deep Bridge stelt nieuwe producties voor tijdens Cultuurmarkt in Antwerpen!

Deep Bridge
© Deep Bridge

Op zondag 26 augustus staat entertainment productiehuis Deep Bridge voor het tweede jaar op rij op de Cultuurmarkt Vlaanderen. Net zoals vorig jaar, kunnen bezoekers live kennis maken met optredens van gekende én nieuwe wervelende musicalproducties (zoals musicals ‘Spamalot!’ en ‘Meiskes & Jongens’) die volgend seizoen in première zullen gaan.

Vorig jaar lanceerde de nieuwste telg in productieland Deep Bridge z’n eerste drie shows met succes op de Cultuurmarkt. Met ‘Ridders van de ronde keukentafel’, ‘Rocky Horror Show’ en ‘Doornroosje’ veroverde Deep Bridge de harten van zowel kinderen, jongeren als volwassenen en kreeg het lovende commentaren van pers en publiek. Deze zomer zullen de bezoekers opnieuw getrakteerd worden op korte showmomenten van aanstormende shows zoals ‘Er was eens…, het Sprookjesconcert’, ‘Assepoester’, ‘Monty Python’s Spamalot’, ‘Meiskes & Jongens’ en ‘The Christmas Show’.

Bovendien zal er aan de Deep Bridge stand heel de dag animo voorzien zijn zoals een grime- en verkleedhoek voor alle kinderen. Deep Bridge wil voor alle aanwezigen nóg iets extra doen, daarom kan iedereen na elk showmoment zijn favoriete acteur of actrice persoonlijk ontmoeten op de stand! De dag wordt feestelijk afgesloten met een meezingmoment. Een hoop artiesten zingt nummers uit de musicals die reeds de Deep Bridge revue passeerden én uit wat nog moet komen. De showmomenten zijn te bekijken op de Deep Bridge stand (Handschoenmarkt) en het hoofdpodium (Groenplaats).

In 2017 bracht een recordaantal bezoekers – zo’n 150.000- een bezoek aan de Cultuurmarkt. Net zoals de vorige jaren kan men gedurende de dag genieten van gratis optredens in zalen en op buitenpodia in de Antwerpse binnenstad. Er is voor ieder wat wils: theater, wereldmuziek, musical, klassieke muziek, jazz, literatuur enz… Bovendien zetten de Antwerpse musea gratis de deuren open voor de bezoekers.

Cultuurmarkt Vlaanderen is een gratis evenement in de Antwerpse binnenstad. Toegang is van 11u tot 18u. Meer informatie vindt u op: www.cultuurmarkt.be en www.deepbridge.be.

advertentie