Die Helene Fischer Tribute Show komt naar Kursaal Oostende

2
Helene Fischer Tirbute
© RV

In België zagen we Helene Fischer nog niet vaak maar dankzij Helene – Die Helene Fischer Tribute Show kan je genieten van een avond die helemaal in het teken staat van de grootste hits van de populairste Duitse artieste van dit moment.   

De echte Helene komt natuurlijk niet naar Vlaanderen maar wel Laura Heinz, een professioneel musicalzangeres die met haar glasheldere en krachtige stem de Helene Fischer-songs met evenveel gevoel en kunde vertolkt als het origineel. Zelfs de grootste fans van de échte Helene Fischer lieten zich in het verleden al misleiden. Het mag dus geen verbazing wekken dat Heinz reeds meermaals met deze show schitterende in Duitsland. Haar podiumperformance is een doorslag van deze die de échte schlagerster op de bühne brengt. Niet te verwonderen als u weet dat Heinze zoals ook Helene Fischer via de musical geleerd hebben hoe het publiek te bespelen.

Tijdens de Tribute wordt Laura Heinz begeleid door een zevenkoppige live-band die voor een levensechte “Helene Fischer-sound” zorgt. Ook dit zevental, met keyboard, gitaar, bas, slagwerk en blazer-sectie, is professioneel geschoold. Twee background zangeressen en een danser en danseressen zorgen voor een perfecte Helene Fischer-belevenis.

Praktisch

advertentie

2 REACTIES

  1. Laura Heinz komt in Oostende de liedjes brengen van Helene Fisher . Ik vind het niet kunnen dat zij daar optreed en de naam van Helene Fisher gebruikt op de site om tickets te verkopen . Ik vind het niet eerlijk dat zij alle fans van Helene misleid die toch kaarten gekocht hebben .

  2. Jee dat kun je wel stellen, ik kom er net pas achter dat het niet echt Helene is, wat stom dat ik niet verder heb gelezen. Ik was zo enthousiast om mijn moeder hiermee te verassen, die heb ik nu ook vreselijk moeten teleurstellen. Ik probeer ze nog door te verkopen maar ben bang dat we ermee blijven zitten…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here