Dina Tersago te zien op VTM en VIER

0
Dina Tersago
© Medialaan/VTM

Er is goed nieuws voor wie Dina Tersago de afgelopen tijd gemist zou hebben op het kleine scherm.  In het najaar presenteert ze een gloednieuw seizoen van Boer zkt Vrouw op VTM. In het voor jaar van 2019 is ze voor diezelfde zender te zien in de rechtbank terwijl ze ook op VIER te zien zal zijn in Huis Uit Handen.

Nadat ze jaren alleen maar op VTM te zien was, zal Dina Tersago binnenkort dus ook haar eerste programma hebben op VIER.  Op VTM was ze ondermeer te zien in Boer zkt Vrouw (waarvan de zender dit najaar een nieuw seizoen uitzendt) en Sterren Op De Dansvloer; een programma dat ze ook won en De Vetste Vakantie.

Maar toen VTM na tien jaar samenwerking haar exclusiviteitscontract niet meer verlengde, werd het stiller rond de blondine. “Ik heb me daarbij neergelegd, want het ligt niet in mijn aard om te smeken”, vertelde Dina toen in een interview. “Maar ik kon snel de klik maken, en niets sluit uit dat wij ooit weer samenwerken”, klonk het destijds.  En voila: dit najaar is Dina terug op het VTM-scherm te zien met een nieuw seizoen van Boer zkt Vrouw.

Maar dat is niet alles. Begin volgend jaar zal Tersago het gezicht worden van het nieuwe programma Huis Uit Handen op… VIER.  Tijdens het programma vertrouwen zes koppels al hun geld toe aan een makelaar en een interieurarchitect. Die gaan op zoek naar dat ene huis waar de kandidaat-kopers al lang van dromen en hakken de knoop voor hen door.

Rechtbank

Ook volgend voorjaar zal Dina op VTM te zien zijn in Pop-Uprechtbank; een programma waar de opnames op dit moment voor lopen.  Dat ze straks op twee zenders te zien zal zijn, vindt geen van beide omroepen een probleem. “Sinds ze geen exclusiviteitscontract met VTM meer heeft, mag ze gaan en staan waar ze wil,” klinkt het.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here