Disney werkt aan vierde High School Musical-film

0
High School Musical
© Disney

Disney maakte onlangs bekend dat het werkt aan een veirde High School Musical-film.  Uiteraard met een volledig nieuwe cast, want de originele cast is het concept na de laatste film in 2008 helemaal ontgroeid.   

High School Musical werd voor het eerst uitgezonden op 20 januari 2006 op Disney Channel in de Verenigde Staten. In 2007 werd het vervolg High School Musical 2 uitgebracht en in 2008 verscheen het derde deel, High School Musical 3: Senior Year, in de bioscopen.

Wie de hoofdrollen in de vierde High School Musical-film zal invullen, wil Disney nog niet kwijt.  Geen Zac Efron, Vanessa Hudgens en Ashley Tisdale meer, dus.  

Daarnaast licht Disney al een tipje van de sluier op rond de plot van de film. Ten eerste is er Erin, een voetbalster die als enige meisje in het jongensteam speelt. Zij wordt verliefd op Derek, een bad boy die vanbinnen eigenlijk suikerzoet is. Campbell, de aanvoerder van het voetbalteam, heeft zelf zijn zinnen op Erin gezet en is bereid om de strijd met Derek aan te gaan.

Wat ook al geweten is, is dat er naast de film ook een televisiereeks komt:  ‘High School Musical: The Musical’.  Wie de vorige drie films dus als zoete koek heeft verslonden, mag zich binnenkort dus opnieuw verwachten aan heel wat nieuwe songs om luidkeels mee te zingen.

advertentie21 juli actie BENL (20/07 - 23/07)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here