Fakkeltheater stelt theaterseizoen 2018-2019 voor

0
fakkeltheater
© Fakkeltheater

Traditiegetrouw stelde Sam Verhoeven, directeur van het Fakkeltheater de nieuwe seizoensbrochure voor op een persmoment. Ook deze keer kwamen heel wat acteurs en theatermakers vertellen wat ze zouden brengen in het Fakkeltheater het komende seizoen, notabene het 63e werkingsjaar van het Fakkeltheater.

Renovatiewerken in seizoen 2018-2019 met ondermeer de finalisering van de Rode Zaal en opstart renovatie van de Zwarte Zaal: De afgelopen seizoenen heeft het Fakkeltheater – met de steun van de Stad Antwerpen – continu geïnvesteerd in de herwaardering van de infrastructuur. Dit renovatieproces zal de komende twee seizoenen worden verdergezet.

Dit najaar nog start men met de renovatie van de dakkappellen en het dak langs de voorgevel van de Rode Zaal, de overige drie verdiepingen komen in het voorjaar van 2019. Ook de Zwarte Zaal in de Reyndersstraat krijgt een grondige “make over” met in een eerse fase de voorgevel, de ingang en de trappenhal en in een tweede fase in de zomer van 2019 de vernieuwing van de foyer en de volledige renovatie van de loges. Voorziene einde van de werken is januari 2020.

Alle voorstellingen in de nieuwe seizoensbrochure zijn vanaf nu te boeken en tot in het detail op te snorren via de website van www.fakkeltheater.be De ticketshop en de theaterkassa blijven natuurlijk ook geopend.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here