Familie tijdens kerstvakantie op het web én op het scherm!

0
Koorts - Familie
© Medialaan/VTM

Het wordt zo stilaan een mooie traditie. Net als vorig jaar zal de VTM-soap Familie z’n fans trakteren op een webreeks.  En dat het spannend wordt, staat vast: de vermoorde Evy duikt er onverwacht op.

Het worden geen rustige, maar vooral spannende feestdagen bij de familie Van den Bossche. Met de midseizoensfinale die in aantocht is, pakken de makers van de reeks tijdens de feestdagen ook uit met ‘Koorts’, een reeks die tussen 25 december en 2 januari dagelijks te volgen zal zijn op het web.

‘Koorts’ duikt in het hoofd van Marie, die een tweetal weken geleden door het lint ging tijdens haar ruzie met Evy. Die liep zo uit de hand dat Marie Evy zelfs wurgde. De kijker heeft nog niet gezien wat Marie met het lijk gedaan heeft, maar Evy is wel degelijk dood. Dat wordt één van de volgende dagen op televisie duidelijk, wanneer het dode lichaam ontdekt wordt.

In de nieuwe minireeks tonen de makers hoe de doodsstrijd van Evy in het hoofd van Marie blijft rondspoken en hoe haar knagende geweten voor nachtmerries blijft zorgen. ‘Koorts’ start wanneer Marie badend in het zweet wakker wordt en opgelucht is dat de zoveelste nachtmerrie weer voorbij is. Maar dan duikt Evy op. De vraag die de kijker en Marie zich doorheen de minithriller blijven stellen, is dan ook of dit nu een miraculeuze verrijzenis of een ijldroom uit schuldgevoel is.

‘Koorts’ telt negen afleveringen van drie minuten, die tussen kerstdag en tweede nieuwjaarsdag enkel online te zien zijn op vtm.be en in de VTM-app.

Midseizoensfinale

Maar ook in de reeks, die op het kleine scherm gewoon doorloopt, is er voldoende spanning. Op woensdag 2 januari start op tv het proces van Veronique. In de midseizoensfinale op vrijdag 4 januari krijgen de fans van Familie aan de hand van flashbacks te zien wat er zich eind juni, tijdens de vorige seizoensfinale, precies heeft afgespeeld in de keuken van Veronique. Ze komen dus ook te weten wie Amélie heeft neergestoken.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here