Gent ontwaakt met de billen bloot!

0
Ladies Night
© Uitgezonderd

Deze morgen vonden 20.000 Gentenaren wel heel bijzondere post in hun brievenbus. Ze kregen een opsporingsbericht van vermiste, jawel, blote billen. Deze blote kont zou toebehoren aan een Bekende Vlaming. Van wie de blote billen uiteindelijk waren, konden ze terugvinden door te surfen naar de website www.bvgezocht.be.

Dit was een stunt van theaterhuis Uitgezonderd. dat binnenkort op 8 en 9 december in de Capitole Gent staat met de theaterproductie Ladies Night. Een komedie met Jo Hens, Bart van Avermaet, Ivan Pecnik, Chris van Espen, Marc Lauwrys en Sergej Lopounchanski over mannen die hun job verliezen en er niks anders op vinden dan te … strippen. Deze BV-cast trakteert het publiek op een ware stripact waarbij ze helemaal naakt gaan. 

Het verhaal

Na de sluiting van een belangrijke fabriek in een klein provinciestadje is een massale werkloosheid het schrijnende gevolg. Enkele werkmakkers blijven niet bij de pakken zitten en besluiten hun lot in eigen handen te nemen. Om geld in te zamelen gaan ze strippen, helemaal naakt, wat tot hilarische situaties leidt. Een avond vol glimmende torso’s en rondslingerend textiel is het gevolg…

Praktisch

  • Waar? Capitole Gent
  • Wanneer? 8 december om 20u30 en 9 december om 15u00
  • Tickets en info: www.uitgezonderd.be
advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here