12 °C Antwerpen, BE
donderdag 28 maart 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 28 maart 2024

Gers Pardoel terug in het Plopsa Theater

Gers Pardoel
© Plopsa Theater

Na het spetterende optreden in een uitverkocht Plopsa Theater eerder dit jaar, komt hitsensatie Gers Pardoel op 19 januari 2019 opnieuw het beste van zichzelf geven tijdens de unieke theatershow ‘Bijzonder’.

Gers Pardoel, bekend van de hits ‘Ik Neem Je Mee’, ‘Bagagedrager’, ‘Zo Bijzonder’ en ‘Lila Lakens Van Satijn’ en van zijn opmerkelijke deelname aan het populaire VTM-programma Liefde Voor Muziek, duikt op 19 januari 2019 opnieuw het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne in.

Na zijn vorige tournee waarbij hij telkens volle zalen wist te lokken met lovende reacties, kan Gers maar niet genoeg van het theater krijgen. “Door de intieme sfeer van het theater op te zoeken voel ik mij dichter bij mijn gasten en verwacht ik hen mee te kunnen nemen in mijn verhaal. De warme sfeer van begin dit jaar in het Plopsa Theater wil ik zeker terugbrengen.”, aldus Gers Pardoel.

Naast de nummers die reeds een plaatsje wisten te bemachtigen in de grootste hitlijsten, brengt de Nederlandse rapsensatie ook andere pareltjes die de radio net niet haalden. De ‘Bijzonder’ theatershow belooft een muzikale trip te worden afgewisseld met leuke anekdotes en straffe verhalen.

Wie een kaartje wil bemachtigen, is er best snel bij. Het vorige optreden van Gers Pardoel in het Plopsa Theater was in een mum van tijd uitverkocht. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar aan € 34. Tickets en info via: www.plopsa.be.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today