6 °C Antwerpen, BE
dinsdag 16 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
dinsdag 16 april 2024

Grote namen tekenen present voor Gala Van De Gouden K’s!

Gala Van De Gouden K's
© VRT/Ketnet

Voor de vijfde editie van Het Gala van de Gouden K’s pakt Ketnet opnieuw groots uit. Zaterdag 3 februari worden in Paleis 12 in Brussel duizenden kinderen en heel wat bekend volk verwacht.

Tijdens een fonkelende awardshow komen we te weten wie of wat in het afgelopen jaar het populairst was bij de Vlaamse kinderen in de media, de showbizz en de sport. Wie wint, is de keuze van de Ketnet-kijker: meer dan 37.000 kinderen brachten hun stem uit via de Ketnet-app en ketnet.be.

Bekend Vlaanderen tekent present

Dat Het Gala van de Gouden K’s een gevestigde waarde is in ‘BV-land’ is duidelijk te zien aan de lijst uitreikers van de prijzen. De Gouden K’s worden uitgedeeld door onder andere Marie en Victor Verhulst, Adriaan Van den Hoof, Mathias Vergels, Aaron Wade, ‘Youtubers’ Meisje Djamila en Enzo Knol, rijzenden sterren Salahdine Ibnou Kacemi (SLM) en Soufiane Eddyani, Gers Pardoel, Stan Van Samang, Nora Gharib, Karen Damen, James Cook, Michiel De Meyer, Angeline Flor Pua en Kristel Verbeke.

Met optredens van Gers Pardoel, Regi, Niels Destadsbader, Ghost Rockers, Ketnet Musical Team U.P. en Laura Tesoro belooft het een knalfeest te worden.

Rode Loper-show

Zaterdag is het Gala live te volgen via de Ketnet-app en ketnet.be. Maar de Ketnetters krijgen ook een blik achter de schermen tijdens de Rode Loper-show voorafgaand aan het Gala. Een uur lang krijgen de kijkers een unieke blik achter de schermen.

Ketnet-vloggers Zita Wauters en Junes Callaert ontvangen alle bekende gasten. Zita polst naar wat zij verwachten van het Gala en Junes daagt hen uit met verschillende spelletjes. Kijkers thuis kunnen online vragen stellen aan de gasten en kiezen welke spelletjes de BV’s moeten spelen. Showbizz Bart gunt de Ketnetters een unieke blik backstage.

De show wordt integraal uitgezonden op Ketnet op zondag 4 februari. Maar wie wil, kan zaterdag alles live volgen via de Ketnet-app of ketnet.be. Tijdens een Rode Loper-show voorafgaand aan het Gala, krijgen de Ketnetters zelfs een unieke kijk achter de schermen.

De Rode Loper-show, zaterdag 3 februari vanaf 17u30 via de Ketnet-app en ketnet.be.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today