11 °C Antwerpen, BE
donderdag 28 maart 2024
11 °C Antwerpen, BE
donderdag 28 maart 2024

‘Heartache’ is nieuwe single van Ellis

Ellis
© Ellis Music

Sinds Elke Taelman vorige jaar koos om voortaan als Ellis Engelstalige country-popsongs te brengen, kende haar carrière een nieuwe start.  Na ‘Bring Me Back’, brengt de zangeres nu een nieuwe song uit; ‘Heartache’.

Rond haar 18de ontmoet Elke Taelman, geboren in Lier op 4 december 1986, zangcoach Wilfried Van Beveren die haar ervan overtuigd dat ze zeker iets moet doen met haar mooie stem. Ze voegt de daad bij het woord en in 2012 wint ze de Muziekklas bij Radio 2.Het harde werken loont en Elke brengt een aantal Vlaamse, succesvolle singles op de markt.

In 2017 beslist ze om het over een totaal andere boeg te gooien. Haar hart ligt immers bij de country-pop stijl. Ze werkt samen met Jo Cassiers aan een aantal nieuwe nummers. En onder haar nieuwe naam Ellis komt haar eerste popsingle ‘Bring Me Back’ op de markt. Het liedje wordt zeer goed onthaald bij de radio’s. Maar ondertussen zijn we alweer een aantal maanden verder en is het tijd om een volgende song op haar publiek los te laten.

‘Heartache’ is een popsong met ballen. Je wordt instant blij als je de melodie hoort ook al gaat het over pijn. Geniet van deze fantastische song…. en ja het wordt meteen lente in je hart!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today