Herbert Verhaeghe voor het eerst op Festival Van De Ambiance

0
Herbert Verhaeghe
© Christelle Verstraete

Ze zouden er een Vlaamse Top 10-opname van kunnen maken, nu zanger-presentator Herbert Verhaeghe op zaterdag 1 december op het Festival van de Ambiance wordt herenigd met zijn Ment-collega Lindsay.

Voor de West-Vlaamse Herbert wordt het de eerste keer dat hij te gast is in ’t Kuipke Gent. “Ik heb een goedgevulde agenda. Buiten mijn vakantie, sta ik in de zomermaanden bijna dagelijks op het podium. Het is fijn als je een uitnodiging krijgt voor het grootste indoorfestival van Gent en omstreken. Op Ment zie je soms nog beelden voorbijkomen van de voorbije edities, dus vind ik het fijn om er samen met Get Ready! dit jaar voor de eerste keer bij te zijn.”

Naast Herbert Verhaeghe, voegt organisator House of Entertainment ook nog Christoff en 2 Fabiola toe aan de affiche. “Negen artiesten en dat worden er straks tien, want we hebben nog één mega troefkaart achter de hand. Een internationale artiest, een fenomeen dat samen met Herbert en Get Ready! dit jaar debuteert op ons Festival van de Ambiance-podium”, klinkt het bij de organisatie.

Praktisch

Op www.ticketkopen.eu bestel je online en telefonisch reserveer je op 070/345.345 (Max. €0,30/Min.)

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here