5 °C Antwerpen, BE
woensdag 24 april 2024
5 °C Antwerpen, BE
woensdag 24 april 2024

Ingeborg brengt klassieker ‘Door De Wind’ nog één keer op Het Schlagerfestival!

ingeborg
© RV

Umberto Tozzi, Christoff, De Romeo’s, Sam Gooris, Bart Kaëll, Swoop, Willy Sommers, Kürt Rogiers en Coco Jr. van The Dinky Toys krijgen op Het Schlagerfestival 2018 vrouwelijke versterking van Ingeborg.

Met ‘Door de wind’ én met veel ‘Gratitude’ debuteert de West-Vlaamse op vrijdag 23, en zaterdagen 24 en 31 maart, op het podium in de Hasseltse Ethias Arena. Op zondag 25 maart, tijdens de matinee wordt Ingeborg vervangen door Margriet Hermans, die eveneens debuteert op het festival.

Destijds was Ingeborg onze Belgische inzending op het Eurovisiesongfestival. Met veel overtuiging bracht ze in Lausanne ‘Door de wind’, een liedje dat haar de 19de plaats opleverde, maar uitgroeide tot een klassieker. Drie decennia later kan Ingeborg terugblikken op een indrukwekkend parcours als artieste, maar ook al tv-presentatrice van de succesprogramma’s.

Op haar 52ste geniet Ingeborg van de innerlijke rust die ze uitstraalt en deelt met iedereen die verbonden is aan haar ‘Evolutie’-wereld. Uitzonderlijk, maar omdat de organisatoren het haar zo lief hebben gevraagd, komt Ingeborg op vrijdag 23 en zaterdagen 24 en 31 maart, naar Het Schlagerfestival in de Hasseltse Ethias Arena. “Ze staat al jaren op ons verlanglijstje en nu is het eindelijk gelukt om haar ook effectief te strikken voor ons festival, waar ze met onze liveband dat heerlijke ‘Door de wind’ brengt en verder nog kiest uit ‘Als dat gebeurt’, ‘Ga niet weg’ of ‘Zo dichtbij’, om te eindigen met een heerlijk ‘Gratitude’-momentje. Ingeborg heeft er ontzettend veel zin in en wij zijn dolblij dat we die schitterende West-Vlaamse artieste voor de eerste keer mogen verwelkomen op Het Schlagerfestival. Zondag 25 maart hebben we een middagvoorstelling waar Ingeborg niet bij kan zijn, maar als alternatief pakken we daar ook uit met een vrouwelijke Schlagerfestival-debutante, Margriet Hermans. Ook zij kan kiezen uit een mooi hitrepertoire dat bestaat uit o.a. ‘Alle mooie mannen zijn zo lelijk’, ‘Laisse rouler le bon temps, Jaqueline’ en ‘Niets houdt me tegen’”, klinkt het bij de festivalorganisatoren.

Het Schlagerfestival 2018 vindt plaats op vrijdag 23, zaterdagen 24 en 31, en zondag 25 maart 2018 in de Hasseltse Ethias Arena. Tickets bestel je op www.hetschlagerfestival.be

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today