Jens Dendoncker start met nieuw seizoen Hoe Zal Ik Het Zeggen?

0
Jens Dendoncker
© Medialaan/VTM

De mailbox van Jens Dendoncker liep het voorbije jaar weer vol en dat kan maar één dingbetekenen: ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ to the rescue.

Hoe vertel je je puberzoon voor de honderdduizendste keer dat hij ook eens met de hond moet gaan wandelen? Hoe zeg je aan je collega dat hij eindelijk zijn rijbewijs moet halen? Of hoe maak je je neef duidelijk dat hij zijn broek moet optrekken? Een combi van warme, emotionele en stoutere boodschappen.Het resultaat: een nieuw seizoen vol geestige “what the fuck is hier net gebeurd?”-momentjes tot zelfs enkele emotionele “heeft er iemand een zakdoekske?”-situaties.

Niet evident

Een tweede seizoen opnemen was niet evident want Jens bleek plots geen nobele onbekende meer en viel letterlijk door de verborgen camera mand. Een streng dieet zag hij totaal niet zitten, dus tapten we noodgedwongen uit een ander vaatje. Het productiehuis schakelde hem in als sprekende hond die zijn baasje tot de orde roept, zorgde er voor dat hij onder één hoedje speelde met de vrouw én dochter van Alex Agnew of bedacht men een candid waarbij het net heel belangrijk is om herkend te worden. Het was even zweten, maar bij productiehuis Shelter zijn ze trots op het resultaat.

De Hangjongeren

Drie Marokkaanse jongeren in een sportieve outfit, die je omsingelen en duidelijk op missie zijn. Menig mens zou zich afvragen wat hij misdaan heeft, en dat is niet anders in Hoe Zal Ik Het Zeggen?. Hoé ze het zeggen? Al zingend. Want de stress en schrik maakt plaats voorverbazing en nieuwsgierigheid, wanneer de drie mannen van z’n “Dam-dam-bi-doe-bi-doe-bi-dam” doen en de hang-en zangjongeren hun beste noten en coolste moves bovenhalen om een unieke boodschap over te brengen.

Hoe Zal Ik Het Zeggen?, vanaf maandag 19 november 2018 om 20u35 bij VTM.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here