8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 april 2024
8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 april 2024

Jettie Pallettie zet met haar ‘Blonde Jettie’ Eke-Nazareth op de kaart!

Jettie Pallettie
© Roland Hermans

“We zijn bijzonder blij dat we op deze stralende zomerdag zangeres Jettie Pallettie mogen verwelkomen in Eke-Nazareth. Het is fijn dat de blondine voor ons dorp heeft gekozen om haar eigen ‘Blonde Jettie’-bier te brouwen,” zei eregast en Nazareths burgemeester Danny Claeys tijdens de persbijeenkomst waar Jettie Pallettie haar blond bier voorstelde.

Enkele minuten voor zijn speech was Jettie Pallettie in een opvallende oldtimer de site van brouwerij De Sater opgereden. Op de muzikale tonen van haar nieuwe single ‘Pinten & Patatten, Afterparty’ kreeg Jettie een hartelijk ontvangst. “Mijn grote droom komt uit. Na het Vlaams Kampioenschap Patatten Schillen, is er het Blonde Jettie-bier, dankzij de samenwerking met Kurt Wynant van Dépoo 7 en brouwerij De Sater. Vandaag stellen we ons biertje feestelijk voor én ondertussen nemen we ook een stukje op van de videoclip voor de nieuwe single, die tevens de titelsong is van mijn recentste album”, zegt Jettie enthousiast.

De feestorkaan Jettie Pallettie draait volle bak in Vlaanderen en is niet onderhevig aan carnaval of De Foute Maand, integendeel. “Ik sta er zelf van te kijken hoe mijn agenda jaar na jaar drukker wordt. In Vlaanderen zien ze mij als volwaardig artiest zoals Christoff, Willy Sommers, Swoop of De Romeo’s en sta ik naast hun op de affiches en podia. Da’s misschien wel de mooiste erkenning die ik heb opgebouwd. Bij jullie voel ik mij thuis, dus met plezier trek ik mee aan de kar. Als ik door het promoten van mijn eigen ‘Blonde Jettie’ Dépoo 7 en brouwerij De Sater een duw in de rug kan geven in Vlaanderen, maar ook in Nederland en de ons omringende landen, doe ik dat graag”, zegt Jettie Pallettie

Na de perspresentatie werd het biertje geproefd en werden er frieten uitgedeeld en nam Jettie in de brouwerij nog een stukje op voor de videoclip van haar nieuwe single ‘Pinten & Patatten’. “Hij staat op het album als titelsong, maar we hebben een nieuwe versie van het liedje opgenomen. Feest, ambiance en plezier, dat is ook de rode draad van de liedjes op mijn nieuwe cd. Ik ben vooral blij dat mijn fans hem leuk vinden. De nieuwe liedjes werken goed tijdens de optredens én daarna vliegt het album ook nog hard de deur uit ! Hoe blij kan je zijn als artiest”, zegt Jettie enthousiast.

Meer info over de ‘Blonde Jettie’, het nieuwe album, de nieuwe single ‘Pinten & Patatten’ en de ambiance-zangeres herself, kan je vinden op haar website www.jettiepallettie.com.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today