Kylie Minogue komt met Golden Tour naar het Koninklijk Circus in Brussel

0
Kylie Minogue
© RV

Australische zangeres Kylie Minogue geeft donderdag 8 november een concert in het Koninklijk Circus in Brussel. Eerder dit jaar werden shows in het Verenigd Koninkrijk en Ierland aangekondigd, daar wordt nu een Europese tour aan toegevoegd. De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 27 juli om 10 uur via Ticketmaster

‘Kylie presents Golden’ staat in het teken van Kylie’s nieuwe en veertiende studio-album Golden, dat begin april werd uitgebracht. De plaat werd gedeeltelijk in Nashville opgenomen en heeft dan ook sterke country-invloeden. De eerste single en album opener Dancing werd haar eenenvijftigste single die binnenkwam in de UK Top 40 charts.

Tijdens haar show in Brussel zal niet alleen nieuw materiaal de revue passeren, ook oudere nummers worden omarmd. Kylie legt de lat voor haar liveshows graag hoog: voor de ‘Kylie presents Golden’ shows belooft de femme fatale een nieuwe, extravagante productie.

Kylie Minogue brak in 1988 internationaal door met het nummer ‘I Should Be So Lucky’ en heeft inmiddels een heleboel hits op haar naam staan. In Nederland scoorde ze met nummers als ‘Spinning Around’ en ‘Can’t Get You Out Of My Head’ grote hits. Minogue trad voor het laatst in België op in 2011 in het Antwerpse Sportpaleis.

advertentie21 juli actie BENL (20/07 - 23/07)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here