8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024
8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024

Laura Lynn gaat de countrytoer op!

laura lynn
© Top Act Music

Van Laura Lynn hebben we al heel wat gezien en gehoord: van schlager tot Nederpop; de zangeres is niet vies om te experimenteren met diverse muziekstijlen.  Voor haar nieuwe single ‘Ik Trek Het Me Niet Aan’ slaat Laura Lynn een totaal nieuwe weg in: die van de country.

Wie de Facebookpagina van Laura Lynn de afgelopen week in de gaten heeft gehouden, zal gemerkt hebben dat de zangeres druk in de weer was met de opnames van de videoclip van haar nieuwe single ‘Ik Trek Het Me Niet Aan’.

Deze keer geen zwierige schlagermuziek maar wel onvervalste countrymuziek.  Inderdaad, je leest het goed: voor haar nieuwe single trekt Laura Lynn resoluut de kaart van de countrymuziek.  Het nummer is een cover van ‘We’ll All Gonna Die Someday’ van de Australische countryzangeres Kasey Chambers waarop Wim Soutaer een Nederlandstalige tekst schreef.

Steve Willaert, die destijds tekende voor de productie van Laura’s album ‘Een Nieuwe Dag’, tekende ook deze keer voor de productie van Laura’s nieuwe single ‘Ik Trek Het Me Niet Aan’.  Door te kiezen voor country, blijft Laura haar publiek verrassen en verbazen; iets wat ze destijds ook deed door te kiezen voor frisse Nederpop op haar album ‘Een Nieuwe Dag’.

Laura’s nieuwe single ‘Ik Trek Het Me Niet Aan’ verschijnt eerstdaags bij Top Act Music.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today