8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 april 2024
8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 april 2024

Laura Lynn heeft het nog steeds moeilijk met de dood van haar vader

Laura Lynn
© Christof Desmedt

Zangeres Laura Lynn is nog steeds niet over de dood van haar vader – nu vier jaar geleden – heen.  Dat vertelde de 41-jarige zangeres in het Radio 1-programma ‘De Bende Van Annemie’.  Meer nog: ze overweegt zelfs om professionele hulp in te schakelen om het probleem aan te pakken.  

Professioneel gaat het Laura Lynn behoorlijk voor de wind.  Dit jaar is het 13 jaar geleden dat ze doorbrak met ‘Je hebt me 1000 maal belogen’, binnenkort duikt ze de studio in voor de opnames van een nieuwe plaat en haar agenda is goed gevuld.

Maar ondanks al dat goede nieuws, is er één iets wat een schaduw werpt over haar geluk: het overlijden van haar vader.  “Mijn papa was pas 59 toen hij stierf. Op amper 7 weken tijd was hij er niet meer. Ik heb geen afscheid kunnen nemen en er is vooral ongeloof en kwaadheid overgebleven”, vertelt ze aan Annemie Peeters.

Haar steun en toeverlaat Matthias Lens steunt Laura waar hij kan al ziet zij het soms niet zo.  “Voor hem is het soms moeilijk te begrijpen omdat hij niet kan spreken uit ervaring.  Hij is van het principe dat je moet kunnen loslaten maar zolang ik die kwaadheid voel lukt me dat niet”, klinkt het geëmotioneerd.

Laura is vastbesloten om de koe bij de horens te vatten en haar probleem aan te pakken. Ze overweegt zelfs professionele hulp te zoeken.  “Moest iemand mij kunnen helpen om het verlies draaglijker te maken en m’n angst voor de dood onder controle te krijgen, zou dat in ieder geval een pak van mijn hart zijn.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today