Laura Tesoro versterkt cast 40-45

0
Laura Tesoro
© Medialaan/VTM

Laura Tesoro keert binnenkort terug naar haar roots en zal te zien zijn in de musical 40-45.  Nu de musical door het grote succes al maar verlengd wordt, dringt een uitbreiding van de cast zich op!

40-45 is een succes. Ondertussen zijn al meer dan 340 000 tickets de deur uit gevlogen en werden de originele speeldata al een paar keer verlengd.  Omdat heel wat acteurs nog andere verplichtingen hebben, worden een aantal nieuwe castleden aangetrokken.  Zo ook Laura Tesoro. Vanaf februari zal ze de rol van het Joodse meisje Sarah vertolken.  

“Ik wissel de rol af met Clara Cleymans en Nathalie Meskens, dus dat geeft wel wat stress. Ik ben het minst actrice van ons drie, maar ik wil zeker niet onderdoen. Ik zal mijn tekst maar al instuderen”, lacht de Antwerpse. “Ik vind het vooral een heel mooi compliment dat Studio 100 mij gevraagd heeft om die rol met hen te delen. Zeker omdat het tien jaar geleden is dat ik op de scène stond. Om dan meteen deel uit te mogen maken van zo’n spektakel, dat is echt fantastisch.”

Sarah is trouwens niet het enige personage dat een nieuwe gezicht krijgt.  Voor de rol van Tuur en de andere kinderrollen is Studio 100 druk op zoek naar nieuwe kindacteurs. “Kinderen mogen wettelijk gezien slechts een bepaald aantal voorstellingen spelen per jaar. Vermits de productie nu al verlengd is tot en met 24 maart, moeten wij op zoek naar nieuwe kinderen die zich voor de rol willen engageren”, zegt Studio 100-woordvoerder Jan Pieter Boodts.

advertentie21 juli actie BENL (20/07 - 23/07)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here