9 °C Antwerpen, BE
zaterdag 20 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
zaterdag 20 april 2024

Like Mike brengt eerste solo-single uit!

Like Mike
© RV

Producer en songwriter Like Mike verrast zijn fans met een eerste solo-plaat ‘Memories’. Niet dat hij nu plots uit het beroemde DJ-duo Dimitri Vegas & Like Mike stapt, maar tijdens de (weinige) rustige momenten, wil hij zich meer gaan toeleggen  op nummers die meer emotie en minder explosie bevatten én die hij zelf zingt.

Like Mike heeft de afgelopen jaren heel wat nummers geschreven.  Heel wat van die songs worden doorgeschoven naar de popsensatie Dimitri Vegas & Like Mike, maar met andere nummers gebeurt er niets.  “Het zijn nummers waar ik allemaal werk en gevoel in gestoken heb. Als ik daar dan aan terugdenk, vind ik het zonde dat er niks mee gebeurt”, vertelt Michael Thivaios; zo heet Like Mike echt. Daarom bedacht hij dat het geen gek idee zou zijn om ze vanaf nu als extraatje aan de fans te geven.

Het eerste nummer dat hij uitbrengt – gratis dan nog – is ‘Memories’. “We zullen zien hoe alles loopt, maar voorlopig gaan we die nummers gratis houden, ja. Met Dimitri Vegas & Like Mike hebben we dat ook al verschillende keren gedaan. En ook, omdat we zoveel nummers uitbrengen, kan het voor de fans misschien verwarrend worden als er daartussen dan ook nog van mij bijkomen.”

‘Memories’ van Like Mike is nu gratis te downloaden via www.memoriesforyouandme.com

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today