Lotto Arena-concert herenigt André Hazes en Christoff

0
Christoff
© RV

Op 26, 27 en 28 oktober zijn er eerst nog de uitverkochte concerten in Ahoy Rotterdam, maar de blik van André Hazes staat ook al enige tijd gericht op 10 november. Dan maakt hij zijn grote concertdebuut in Vlaanderen en staat hij met zijn live band in de Antwerpse Lotto Arena. De sympathieke Nederlander heeft zichalvast verzekerd van een ervaren mentale steun naast én op het podium!

André Hazes nodigde niemand minder dan Christoff uit als ‘special guest’ in de Lotto Arena en die kon deze vraag van zijn goede vriend niet weigeren natuurlijk. Christoff leerde André destijds kennen op het Schlagerfestival in Hasselt en er was meteen een klik tussen beiden. Dit resulteerde niet enkel in een hechte vriendschap, maar ook in de succesvolle duetsingle ‘Zeg maar niets meer’ (2013). Dit nummer zette André Hazes meteen op de kaart in Vlaanderen en daar is André Christoff nog steeds erg dankbaar voor. Er kon en mocht dan ook maar één gastartiest zijn in de Lotto Arena.

Christoff ging zoals gezegd graag in op de uitnodiging van zijn vriend en staat nog even stil bij de enorme evolutie die André de laatste jaren als artiest heeft doorgemaakt.

Praktisch

Tickets & info ‘André Hazes – Live in  Lotto Arena Antwerpen: www.ticketkopen.eu of telefonisch via +32 (0)70 345 345 (max. €0,30/Min). 

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here