Louis Flion waagt zich met nieuwe single aan reggae

0
Louis Flion
© Pure Entertainment

In één van zijn recente vlogs had hij het al beloofd en Louis Flion heeft woord gehouden: zijn nieuwe single ‘Raar Maar Waar’ dompelt je meteen onder in een Zuiderse reggaesfeer!

Louis Flion timmert al twee jaar hard aan de weg naar het succes.  De jonge West-Vlaamse zanger heeft al een aantal meezingers op zijn palmares staan.  Onlangs vond hij een nieuw muzikaal onderdak bij Pure Entertainment waar producer Patrick Hamilton en Eric De Clerck de bezielers van zijn.

Onder impuls van dat nieuwe team, waagt Louis zich nu aan een volledig nieuwe sound.  Uiteraard blijft hij in het Nederlands zingen en is het meezinggehalte van ‘Raar Maar Waar’ bijzonder hoog.  Maar voor z’n nieuwe single liet Louis Flion zich volledig onderdompelen in de wondere wereld van de reggae.

“Ik ben zeer enthousiast over deze nieuwe single.  Voor het eerst kreeg ik de kans om te werken met rasechte muzikanten.  Blazers, gitaren,… alles werd live ingespeeld in de studio.  Ik ben zeer tevreden met dit ‘zomerse’ resultaat,” aldus een enthousiaste Louis Flion.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here