Mariah Carey komt naar Brussel met kersttour!

0
Mariah Carey
© Live Nation

Superster Mariah Carey, internationaal icoon en diva hors-categorie, kondigt vandaag haar komst naar het Europese vasteland aan met haar bejubelde ‘All I Want For Christmas is You’-tour! Een adembenemende show gewijd aan haar grootste klassiekers, wat van haar komst naar Vorst Nationaal het mooiste kerstcadeau van dit jaar maakt.

Muziekicoon, soullegende, popfenomeen, adembenemende live-artieste… het lijstje superlatieven aan haar adres lijkt oneindig. Mariah verkocht niet minder dan 220 miljoen albums over de hele wereld en stond met maar liefst 18 singles in de Billboard Hot 100.

Met haar gouden stem, die maar liefst vijf octaven aan kan, en haar talent als auteur, componist, uitvoerder en producent, belichaamt ze op haar eentje haar status van moderne popster.

Twee jaar geleden annuleerde de zangeres nog een concert in ons land, in de nasleep van de aanslagen in Brussel. Toen vreesde Carey dat haar concert niet alleen een doelwit zou kunnen zijn voor terroristen.

Ze is zonder twijfel een grootse popster die uitkijkt naar haar ontmoeting met het Belgische publiek op 14 december in Vorst Nationaal. Een concert die je niet mag missen!  De ticketverkoop voor dit uniek concert start op 8 juni 2018 om 10u.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here