6 °C Antwerpen, BE
woensdag 24 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
woensdag 24 april 2024

Marmalade schrapt The Little Mermaid in Hasselt

The Little Mermaid
© Christof Desmedt

Het ziet er naar uit dat de Little Mermaid in april niet naar de Ethias Arena in Hasselt zal zwemmen.  Entertainmentbedrijf Marmalade schrapt op 13, 14 en 15 april de voorstellingen van de musical die eind vorig jaar nog hoge ogen gooide in Gent.  

Het zag er naar uit dat het succes van de musical The Little Mermaid op 13, 14 en 15 april zou overgedaan worden in de Ethias Arena in Hasselt. Helaas voor zij die al tickets kochten, blijkt Marmalade het evenement in alle stilte te hebben geschrapt.  Hieronder kan je de mededeling lezen die op de site van teleticketservice te lezen was, maar ondertussen om nog onduidelijke redenen werd verwijderd:

“Producent Marmalade ziet zich helaas genoodzaakt om de voorstellingen van de Disneymusical The Little Mermaid in de Ethias Arena te annuleren. Om diverse redenen kan Marmalade bij de realisatie van dit totaalspektakel niet de kwaliteit garanderen die zij wenst voor het publiek en de acteurs. Daarom verkiest Marmalade om deze voorstellingen niet te laten doorgaan. Aangekochte tickets zullen volledig terugbetaald worden. Ticketbestellers krijgen hierover een persoonlijke mail van Tele Ticket Service. De directie van Marmalade betreurt het ten zeerste dat zij deze beslissing heeft moeten nemen en wil zich verontschuldigen voor het ongemak en de teleurstelling die deze annulering teweegbrengt bij de fans.”

Geplaagd door tegenslagen

Marmalade wordt sinds vorig jaar geplaagd door tegenslagen.  Vooral openstaande facturen lijken de theaterproducent de das om te doen.  Enkele maanden geleden werden de opnames voor de film ‘Ibiza’stilgelegd nadat bleek dat Marmalade heel wat facturen niet kon betalen. Sommige medewerkers of leveranciers wachten al maanden op de betaling voor geleverde diensten. Of de annulering van de shows in Hasselt iets met financiële problemen te maken hebben, is niet duidelijk.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today