Natalia wil Rode Duivels naar overwinning zingen met WK-lied!

0
Natalia
© Entertainment Today

Als het van Natalia afhangt, dan zorgt zij ervoor dat de overwinning voor de Rode Duivels binnen handbereik is.  De zangeres wil met ‘Hear That Sound (Tunatembea)’ zorgen voor het ultieme WK-lied.

“België is een verdeeld land, maar sport en muziek hebben de kracht om te verenigen. Mijn droom is dat deze song dat ook doet.” Natalia is vastbesloten om met ‘Heart That Sound (Tunatembea)’ voor het WK-lied te zorgen. Daar was de laatste tijd heel wat om te doen.  Rapper Damso, die aanvankelijk voor de song zou zorgen, werd door De Voetbalbond en de sponsors afgevoerd wegens vrouwonvriendelijke uitlatingen in zijn songteksten.

Ook Steve Tielens deed z’n duit in het zakje, maar zonder resultaat.  Het leek er dus even op dat er geen officieel WK-lied zou komen. Maar dat was buiten Qmusic-dj Vincent Fierens gerekend.  Hij deed een oproep die bij Natalia niet in dovemansoveren viel.

“Ik wilde iets opzwepend, iets met veel drums maar ook iets melodieus.” Zo gezegd, zo gedaan en dus dook de Kempense diva de studio in en zong er het zelfgeschreven ‘Hear That Sound (Tunatembea)’ in. Dat laatste betekent ‘we doen het samen’ in het Swahilli; een knipoog naar Romelu Lukaku, Natalia’s favoriete Rode Duivel.

Jij als backing vocal?

Vandaag laat Natalia al een klein stukje horen op Qmusic. Op het volledige nummer is het nog tot volgende week woensdag wachten. Voor haar nummer heeft ze wel nog de hulp nodig van enkele Qmusic-luisteraars als ‘supporter-backing vocals’. Luisteraars die willen meedoen, kunnen een video van zichzelf opsturen via de Q-app waarin ze ‘We Are The Champions’ van Queen zingen om kans te maken.

The Crystal Concert

Goed nieuws voor de fans want op 2 november zou de Diva haar fans verzamelen in de Lotto Arena in Antwerpen voor The Crystal Concert.  Dit jaar staat Natalia 15 jaar als zangeres op de planken en dat wil ze op gepaste wijze vieren.  Tickets voor het concert zijn vanaf 16 mei te koop.  Wordt ongetwijfeld vervolgd.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here