Nathalie Meskens, Birgit Van Mol en Evi Hanssen in Open Keuken van Sandra Bekkari

0
Sandra Bekkari
© Medialaan/VTM

Sandra Bekkari telt vanaf maandag af naar de grote slotshow van Rode Neuzen Dag op vrijdag 30 november in het Sportpaleis. Al haar gerechten krijgen een speciale ‘Rode Neuzen’-toets. En Sandra kookt niet alleen. Ze nodigt drie straffe madammen uit die ook hun schouders zetten onder het initiatief: Nathalie Meskens, Birgit Van Mol en Evi Hanssen.

De week wordt op maandag opperbest gestart met Nathalie Meskens én een praline van dadel en chocolade. Omdat Nathalie verzot is op de Thaise keuken, maken ze ook een veganistisch en glutenvrij hoofdgerecht: woknoedels met geroosterde cashewnoten. Het moeilijkste voor Nathalie is om geduldig te wachten tot alles klaar is om te kunnen proeven.

Dinsdagavond verwent Sandra Rode Neuzen-ambassadrice Birgit Van Mol met vezelrijke appel-mueslimuffins. Die kunnen perfect dienen als basis voor de ‘Funny Cupcake Challenge’. Terwijl de muffins in de oven staan, maken de dames een vegetarische bloemkoolcouscous met halloumi.

Ook woensdag is Birgit Van Mol te gast in de keuken van Sandra. Gezelligheid troef, want het is hapjesdag. Sandra en Birgit maken artisanale courgettecrackers met 2 dipsausjes  – van rucola en paprika – en een klein, maar stevig  maïssoepje.  

Op donderdag 29 november verwelkomt Sandra Evi Hanssen in haar keuken. Ze verrast haar gast met een papillot van rode poon, iets wat Evi eigenlijk niet zo graag eet. Daar probeert Sandra verandering in te brengen. Niets gezelliger dan in de zetel genieten van een snack. Sandra en Evi maken daarom ‘fancy’ popcorn, ideaal om van te snoepen tijdens de slotshow van Rode Neuzen Dag 2018.

Evi en Sandra sluiten de week in schoonheid af met runderreepjes met steak van rodekool en pastinaakpuree. Nadien klinken ze met een rode cranberry mocktail op Rode Neuzen Dag.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here