Niels Destadsbader viert nieuwe voordeur met album ‘Dertig’

0
Niels Destadsbader
© Mostiko

Niels Destadsbader was de afgelopen jaren niet weg te denken uit de media.  Naast presentator van een handvol programma’s op VTM, kan Destadsbader terugkijken op een erg succesvolle zangcarrière.  Dit jaar viert de zanger trouwens nog een mijlpaal: hij wordt 30 jaar! En dat viert hij met een nieuw album.

Wie Niels Destadsbader niet kent, heeft de afgelopen jaren op een andere planeet gezeten! Het nummer 1-album ‘Speeltijd’ rondt ondertussen de kaap van 40.000 stuks af.  Daarnaarst kan hij terugblikken op verschillende nummer 1-singles, 2 MIA’s, een Radio 2 Zomerhit-award en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Na een paar maanden windstilte verovert hij nu opnieuw de hitlijsten door zijn magistrale bijdrage aan het muziekprogramma Liefde Voor Muziek, waar hij de nochtans niet geringe concurrentie totaal overstijgt. ‘Verover mij’ is een gigantische hit, ‘Ik ben van’t stroate’ een West-Vlaams vervolg op ‘Skwon meisje’, en met ‘Paradijs’ gaat hij zowaar de rock-toer op. En dan moet de ballad ‘Tokio’ nog komen…

Eind mei komt Niels’ nieuwe album ‘Dertig’ uit. Naast alle hits van Liefde voor Muziek, wordt het album aangevld met tien nieuwe songs met het nodige hitpotentieel.  En omdat Niels dit jaar 30 jaar wordt, was een titel voor het album snel gevonden.

advertentie21 juli actie BENL (20/07 - 23/07)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here