10 °C Antwerpen, BE
zaterdag 20 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
zaterdag 20 april 2024

Nieuw album Niels Destadsbader op komst

Niels Destadsbader
© Mostiko

Het is alweer eventjes geleden dat ‘Speeltijd’, het tot dusver enige studioalbum van Niels Destadsbader, verscheen. In alle rust heeft de zanger en presentator aan nieuw materiaal gewerkt. Nu ‘Liefde voor muziek’ vanavond zijn finale zal kennen, leek aanstaande woensdag het uitgelezen moment om dat op de markt te brengen.

Veertien tracks zullen er te vinden zijn op het album ‘Dertig’, gerelateerd naar de verjaardag die de zanger op 19 augustus van dit jaar zal vieren. Onder meer ‘Tokio’ en ‘Verover mij’ uit ‘Liefde voor muziek’ zullen er alvast zeker opstaan. Net als de hitsingle uit dat programma, ‘Ik ben van’t stroate’, de volgens Destadsbader ideale opvolger van ‘Skown Meisken’. Natuurlijk zal ook Niels zijn recente single, ‘Tranen met tuiten’ op het album te vinden zijn. Daarnaast was er onder meer nog ruimte voor een samenwerking met Sarah Bettens. De nieuwe schijf zal nu woensdag het levenslicht zien.

Sportpaleis

Om zijn dertigste verjaardag en het gelijknamige studioalbum kracht bij te zetten, heeft Niels Destadsbader op 31 oktober alvast het Sportpaleis geboekt. Hoe die show er precies zal uitzien, is nog niet geweten. De ticketverkoop is wel al gestart. Of Destadsbader woord houdt en zoals hij in ‘Belgian’s Got Talent’ beloofde de jongens van DrumSpirit een plaats te geven in zijn show, zal nog moeten blijken.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today