7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 april 2024

Ontroerde Herbert krijgt staande ovatie van fans

Herbert Verhaeghe
© Entertainment Today

Een goede traditie moet in ere gehouden worden en daarom gaf Herbert ook dit jaar weer een gesmaakt verjaardagsconcert in Salons Mantovani in Oudenaarde.  Ment TV-collega Lindsay bezorgde Herbert en zijn fans een muzikale verrassing!

Op 30 maart wordt Herbert Verhaeghe 44 jaar en die verjaardag vierde hij afgelopen zaterdag samen met z’n fans.  De zitjes in Salons Mantovani waren al een tijdje uitverkocht voor Herberts verjaardagsconcert.  Twee uur lang serveerde de zanger hen de mooiste liedjes uit z’n repertoire; vakkundig begeleidt door de de New Bis Band en Dansgroep Dançar.

De afgelopen jaren heeft Herbert een mooi repertoire bij elkaar gepend. Al die nummers brengen was onmogelijk, dus deed hij een poging om de mooiste nummers in een mooi avondvullend programma te stoppen. ‘Klein Geluk’, ‘Godenkind’, ‘Santo Domingo’… Het zijn maar een aantal van de hits die Herbert groot hebben gemaakt.

Een verrassing kwam er toen Herbert ‘Hemelhoog’ bracht. Het nummer, waarbij de zanger enkel begeleid werd door een Janu aan de harp, was nog nooit eerder opgevoerd voor de fans. Een kippenvelmomentje!

Twee handen op één buik met Lindsay

Ment TV-collega Lindsay was special guest van dienst.  Dat Lindsay en Herbert het goed met elkaar kunnen vinden is geen geheim. Ze presenteren niet alleen samen de Vlaamse Top 10 van Ment TV maar Herbert schreef ook al een aantal nummers voor de blonde zangeres.

Herbert Verhaeghe - Lindsay
© Entertainment Today

Samen met Lindsay bracht Herbert het duet ‘Kom In Mijn Armen’; een nummer dat ze anders brengt met broer Christoff, maar die werd zaterdagavond met veel plezier even aan de kant geschoven voor Herbert.

Naast zijn muziek staat Herberts gezin centraal in z’n leven.  Een dankwoordje voor zijn gezin en zijn echtgenote kon en mocht dan ook niet ontbreken.  Herbert heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat zijn vrouw en kinderen de drijfveer in z’n leven zijn en dat liet hij zaterdag nog maar eens blijken.

Staande ovatie

Als afsluiter bracht Herbert zijn meest recente single ‘Ware Liefde’.  Het leverde hem – naast het eindeloos respect van zijn fans – ook een staande ovatie op.  Iets waar de zanger niet op gerekend had, want het was duidelijk dat Herbert hierdoor enorm geëmotioneerd was.

En omdat goede tradities in ere gehouden moeten worden, gaf Herbert zijn fans nu al rendez-vous voor een nieuw verjaardagsconcert.  Dat gaat door op 30 maart 2019 in Salons Mantovani in Oudenaarde.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today