Ook Karen Damen in Dancing With The Stars

0
Karen Damen
© VIER

VIER gaat vanaf vrijdag 19 oktober van start met ‘Dancing with the Stars’. Gastheren van dienst zijn  Gert Verhulst en Jani Kazaltzis. Ze ontvangen op de dansvloer negen BV’s en hun professionele danscoach; onder hen vinden we ook Karen Damen terug. 

Met Dancing with the Stars brengt VIER dit najaar de meest succesvolle danswedstrijd ter wereld op geheel eigen wijze naar Vlaanderen. In deze uitdagende show loodsen Gert Verhulst en sidekick Jani Kazaltzis bekende Vlamingen door het dansavontuur van hun leven. Welk koppel waagt zich het verst, durft alles los te gooien en danst zich naar de volgende ronde?

Naast James Cooke, Ian Thomas, Leen Dendievel en Sien Eggers zal ook Karen Damen haar opwachting maken in het programma.  Damen is al weken aan het repeteren en hoewel ze zich zelden gelukkiger heeft gevoeld, eist al dat repeteren z’n tol: “Ik ontdek elke dag spieren waarvan ik niet wist dat ze bestonden. Pas op, ik vind het super plezant. Mijn vriendinnen zeggen zelfs dat ze mij nog nooit zo enthousiast hebben gezien voor een professionele uitdaging. Maar het is wel zwoegen.”

Naast James Cooke

Dat ze in Dancing With The Stars tegenover haar BFF James Cooke komt te staan, vindt Damen dan weer minder plezant.  “Dat ze mijn maatje als concurrent op de dansvloer hebben neergepoot, vind ik echt niet leuk”, zegt ze. “Stel dat ik de finale zou bereiken en ik dan moet dansen tegen James… Ik word zot. Ik weet immers hoe graag James wil winnen. Hij doet daar alles voor. Ik gun het iedereen, maar James toch nog een tikkeltje meer.”

Naar eigen zeggen hoopt Karen toch een aantal afleveringen mee te draaien. “Toen we begonnen, vond ik het gewoon leuk om alle mogelijke dansen aan te leren.  Maar we waren nog geen tien minuten bezig toen ik ‘Dancing With The Stars’ al wilde winnen.” James Cooke is dus bij deze gewaarschuwd…

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here