10 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024
10 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024

Ook Samson & Gert bereiden zich voor op de zomer!

Samson & Gert
© Studio 100

Woensdag is de swingende clip opgenomen voor de nieuwe zomersingle van Samson & Gert ‘Handen Hoog’. De single is vanaf 27 juni overal te beluisteren.

De opnames van de clip vonden woensdag plaats in de buurt van Borsbeek. De clip is een groots feest! Naast Samson & Gert zullen meneer Spaghetti, De Burgemeester, Van Leemhuyzen en maar liefst veertig figuranten meedansen in de clip! De clip is vanaf 30 juni te zien op Studio 100 TV en op het Samson & Gert YouTube-kanaal.

Samson & Gert zijn nog altijd ontzettend populair. Naast de nieuwe zomersingle komen de twee in juni ook met een nieuw best of-album ‘Samson & Gert 20 Toppers’.  He album  is vanaf 29 juni te verkrijgen en is de ideale soundtrack om mee te nemen op vakantie!

Samson & Gert Kerstshow

De Samson & Gert Kerstshow is een echte klassieker geworden. Elk jaar tijdens de kerstvakantie beleven dan ook duizenden gezinnen een heerlijk dagje uit. Eerst lekker genieten van een sfeervolle show met een indrukwekkend showballet en kinderkoor, een live-orkest en een prachtig decor.

Natuurlijk zijn de Burgemeester, Alberto en Van Leemhuyzen ook van de partij. Dat is zoals steeds lachen met hun grapjes, meebrullen met de grootste hits en proeven van de gezellige kerstsfeer. Daarnaast krijg je met jouw ticket gratis toegang tot Plopsaland De Panne of Plopsa Indoor Hasselt om je helemaal uit te leven!

En boek je nu reeds jouw tickets, dan kan je gebruik maken van de vroegboekkorting van € 5 per ticket. Tickets & info: studio100.com/shows

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today