Paul Bruna op openingsceremonie UCI Indoor Cycling World Championships in Luik

0
Paul Bruna
© RV - Paul Bruna en showballet Diva

In de countryhall in Luik vindt komend weekend het UCI Indoor Cycling World Championship plaats. De organisatie is dit jaar in handen van België en de organisatoren hebben zanger en presentator Paul Bruna gevraagd om op vrijdag 23 november de openingsceremonie te verzorgen.

Paul Bruna zal niet enkel zorgen voor de presentatie van de deelnemers van de landen, hij zal ook samen met 20 danseressen van het showballet Diva uit Wevelgem, twee internationale nummers brengen voor de meer dan 4.000 aanwezigen. Het showballet Diva is het showballet waarmee Paul Bruna doorheen Vlaanderen trekt voor optredens.  

De deelnemers aan het wereldkampioenschap komen per land en begeleidt door een vlaggendraagster het stadion binnen en een voor een worden ze verwelkomd door moderator Paul Bruna. Vlak voor de voorstelling van de landenploegen en op het einde van de ceremonie worden de twee nummers gebracht.

Een van de kopstukken van de organisatie is Dimitri Covent, ook al een West-Vlaming en zoon van de onlangs overleden Rudy Covent. Rudy Covent werd 11 maal kampioen van België cyclobal en won ook tweemaal een bronzen medaille tijdens een wereldkampioenschap. Voor Paul Bruna is het een grote eer dat hij deze openingsceremonie mag verzorgen want naast de vele binnen- en buitenlandse bezoekers zijn ook heel wat buitenlandse TV-stations en persmensen aanwezig om verslag uit te brengen over het gebeuren.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here