Paul Bruna toont goed hart voor MUG-Heli

0
Paul Bruna
© RV

Op 30 maart 2019 zal Paul Bruna, samen met de Forever Band, zangeres Mieke D én de El Fuerté Band een benefietconcert geven in de Onze Lieve Vrouw Ter Duinen Kerk in Koksijde.  De opbrengst van dit spektakel gaat naar de MUG-Heli in West-Vlaanderen. 

Gino Carpentier en zijn echtgenote Heidi Deschryver uit Koksijde, initiatiefnemers van dit benefietconcert hebben een heel goede reden om dit concert te organiseren: “Het leven van onze dochter Elise nam een moeilijke start.  Met ups en downs is ze een toffe, leuke tiener geworden. Elise is een levenslustig meisje  dat houdt van muziek en van dansen en door deze twee bezigheden belandde ze vier jaar geleden heel toevallig  op het podium bij Paul Bruna. Nadien maakte ze kennis met de zanger en er is tussen die twee een grote vriendschap ontstaan. Wij wilden Paul op een gepaste manier danken voor de glimlach die hij steeds weer tovert op het gezichtje van Elise en hoe konden we dat beter doen dan met de organisatie van een optreden van haar idool.”

Iets groter dan voorzien

Maar wat aanvankelijk startte als een kleinschalig initiatief, werd opeens een veel groter iets. Heel wat mensen gaven aan het concert bij te willen wonen, het bandoptreden werd een live-optreden mét showband… Dus trokken Gino en Heidi hun stoute schoenen aan en besloten ze om het gebeuren te huisvesten in de Onze Lieve Vrouw Ter Duinen Kerk in Koksijde. “Het wordt inderdaad een groot concert op 30 maart 2019 in de Onze Lieve Vrouw ter Duinenkerk in Koksijde. Naast het optreden van Paul Bruna en de Forever Band, is er ook een optreden voorzien van zangeres Mieke D en El Fuerté,” licht Gino toe.

Het koppel kreeg bij de organisatie van het concert heel wat steun van het gemeentebestuur van Koksijde en de plaatselijke handelaars.  “Mijn echtgenote Heidi en ikzelf zijn met de kinderen Eline en Elise, al maanden in de weer met de organisatie want we willen er iets mooi van maken.” 

Ten voordele van de MUG-Heli

Door de organisatie van het concert willen Gino en Heidi hun steentje bijdragen aan een goed doel.  Hun keuze viel op de MUG-Heli in West-Vlaanderen; een keuze die weloverwogen is: “Het is niet onze bedoeling om hier winsten uit te putten en daarom hebben we gekozen voor een goed doel om de opbrengst van het concert te schenken. Lang nadenken hierover hebben we niet gedaan want wij, en met ons heel wat mensen, weten hoe belangrijk de MUG-heli is voor onze regio. We hebben dan ook besloten om de opbrengst van het concert te schenken aan dit nobele doel. “

Praktisch

  • Wanneer? Zaterdag 30 maart 2019 om 14u30
  • Waar? Onze Lieve Vrouw Ter Duinen Kerk, Koksijde
  • Inkom? € 20
  • Tichets? Dienst toerisme van de gemeente Koksijde of bij telefonisch op 0476 43 29 94 of 0487 76 89 70. Mailen kan naar deschrijver.heidi@telenet.be.
advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here