14 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024
14 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024

Plopsaparken zetten de paasvakantie in met een knaller!

Plopsa
© Plopsa

Op zondag 1 april geeft Plopsaland De Panne het startschot van het nieuwe pretparkseizoen met een gigantische paaseierenraap. Ook de andere Belgische Plopsa-parken pakken uit met een spetterende paasprogrammatie.

Na een winterse pauze, is Plopsaland De Panne weer volledig klaar voor de start van het nieuwe seizoen. Op zondag 1 en maandag 2 april organiseert het park in samenwerking met VTM KIDS en chocolatier Libeert Het Grote VTM KIDS Paasavontuur met tal van activiteiten. Tijdens deze dagen zullen er maar liefst 15.000 paaseitjes verspreid liggen over het park. “Kinderen kunnen naar hartenlust paaseieren zoeken in de speciaal afgebakende zone.”, verklaart Wim Wauters, Parkmanager van Plopsaland De Panne. “Om de spanning wat op te drijven, zullen er ook gouden eieren verstopt worden die voor een leuk extraatje zorgen.”, aldus Wauters. Bovendien krijgen bezoekers de kans om een paashaas-diploma te verdienen door verschillende opdrachten uit te voeren.

Daarnaast staat Kabouter Plop elke dag van de paasvakantie op het podium van het Plopsa Theater met een unieke Paasshow.

Plopsa Coo

Plopsa Coo, het Plopsa-park in de Belgische Ardennen, geeft op 31 maart de aftrap van het nieuwe seizoen. Bovendien vindt er op paaszondag en –maandag Het Grote BEL RTL Paasfeest plaats waarbij bezoekers hun chocolade-eitjes moeten verdienen door zich een weg te banen doorheen het Leonidas Labyrint waar hen uitdagende en leerrijke vragen te wachten staan.

Bezoekers kunnen nog de volledige paasvakantie genieten van tal van Meet & Greets met de populaire Studio 100-figuren waaronder Maya de Bij, Kabouter Plop en Bumba.

Plopsa Indoor Hasselt

Ook Plopsa Indoor Hasselt zet op 1 en 2 april haar deuren open voor de paashaas met een paaseierenraap in samenwerking met Libeert. Daarnaast geeft Kabouter Klus elke dag van de paasvakantie het beste van zichzelf in een knotsgekke show. Op zaterdag 7 en zondag 8 april komen Chase en Marshall, de pups van de razend populaire Nickelodeon-serie PAW Patrol, het indoorpark op stelten zetten voor twee dagen vol Meet & Greets.

Plopsaqua De Panne

Plopsaqua De Panne is in 2018 opnieuw 365 dagen open zodat bezoekers ook in de paasvakantie van uren waterplezier kunnen genieten. De adembenemende attracties zoals de Wild River, het Stormbad en de zes indrukwekkende glijbanen zorgen voor een magische beleving voor alle bezoekers, de hele vakantie lang.

Voor meer informatie, het volledige programma en voordelige tickets kijk op www.plopsa.bePlopsaland De Panne is gesloten op 31 maart. Plopsa Indoor Hasselt is gesloten op 14 april.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today