8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 april 2024
8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 april 2024

Qmusic dj’s Maarten en Dorothee in De Buurtpolitie!

De Buurtpolitie
© Medialaan/VTM

Bekende gezichten op donderdag 15 februari in De Buurtpolitie: het politiekorps is op zoek naar de ouders van een jonge tweeling die samen met hun hondjes op pad zijn. De politie weet echter niet wie ze zijn en doet een oproep via social media, maar die levert niet meteen informatie op. Daarom willen Qmusic-DJ’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe graag helpen. Ze schakelen de luisteraars van Qmusic in om de familie van de broertjes op te sporen.

Maarten: “Wij zijn uiteraard geen acteurs. Maar in De Buurtpolitie kregen we de kans om onszelf te spelen. Alle mensen die meewerkten aan de aflevering waren superlief en daardoor was het van begin tot einde een super toffe ervaring. Het is fascinerend om te zien hoe professioneel en efficiënt er gewerkt wordt bij De Buurtpolitie. Wat mij betreft absoluut voor herhaling vatbaar!”

Ook Dorothee had plezier op de set: “Ik vond het super fijn om dit eens te mogen doen, het was de eerste keer voor mij. De sfeer achter de schermen was heel gezellig en op de set lekker uitgelaten. En de catering was ook dik oké!”, lacht ze.

Benieuwd naar de acteerprestaties van de twee? Afspraak op donderdag 15 februari om 18u20 bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today