8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 26 april 2024
8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 26 april 2024

Seizoensfinale Thuis dit jaar iets vroeger dan anders!

Thuis
© VRT/Liesbeth Verhulst

Omwille van het WK Voetbal in Rusland, heeft Eén beslist om de seizoensfinale dit jaar iets vroeger dan anders uit te zenden.  Om dat te kunnen doen, schrapt de zender voor de zomer zes afleveringen van de populaire soap.  

Koning voetbal regeert op Eén deze zomer.  Zoveel is duidelijk.  Omdat vanaf 15 juni de matchen van het WK ook ’s avonds plaatsvinden, moet er zendtijd worden vrijgemaakt.  Daarom heeft de VRT ervoor gekozen om een aantal afleveringen van de reeks te schrappen en de seizoensfinale ruim één week vroeger dan ander uit te zenden.

En dat is niet het enige opvallende nieuws.  Na de grote vakantie zal het 24ste seizoen van Thuis later starten dan gewoonlijk.  Hierdoor vallen er ook nog eens vijf afleveringen van de soap weg.  Vorig jaar konden de Thuis fans al vanaf 28 augustus hun hartje ophalen, dit jaar zullen ze dat pas kunnen doen vanaf maandag  3 september.

Familie zelfde lot beschoren?

Bij Medialaan wilde men nog niet kwijt wanneer de seizoensfinale rond de Van den Bossche’s op de buis komt.  Ook over de startdatum van het 27ste Familie-seizoen blijft nog even een goed bewaard geheim. Vorig jaar bleven de twee soaps bewust uit elkaars vaarwater door voor een andere uitzenddatum voor hun seizoensfinale te kiezen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today