Sinterklaas komt op 17 november aan in Antwerpen

0
Sinterklaas
© VRT/Ketnet

Zes december is nog wel even, maar Sinterklaas is een vooruitziend man en daarom heeft hij in een telegram al laten weten waar en wanneer precies hij dit jaar voet aan wal zet in ons land.

De Sint meldt dat hij op zaterdag 17 november om 13u30 met de stoomboot uit Spanje aankomt in Antwerpen. Voor de eerste keer in lange tijd is dat op een nieuwe locatie.

Dit jaar zal de boot aanmeren aan het Verbindingsdok-Westkaai. Daar wordt Sinterklaas verwelkomd door Bart Peeters en burgemeester Bart De Wever.

Daarna begeeft de Sint zich met zijn gevolg in de richting van de Hanzestedenplaats via de Napoleonkaai, de Nassaubrug en de Oostendekaai. Omstreeks 14u30 arriveert de goedheilig man op de Hanzestedenplaats aan het MAS waar hij de kinderen en hun mama’s en papa’s zal toespreken.

Ketnet en Eén kijken er al naar uit en laten weten dat het feest ter plaatse om 13 u. begint en de rechtstreekse televisie-uitzending op Eén en Ketnet om 13u30. Er is uiteraard weer van alles te beleven. Zo zorgen onder meer Biba & Loeba en De KetnetBand voor aangepaste sfeer op de Hanzestedenplaats aan het MAS. Ketnet-wrappers Sien en Thomas leiden alles ter plaatse in goede banen. Ook Kaatje en haar vriendjes zijn van de partij.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here