Staf Coppens: ‘Niets aan de hand!’

0
Staf Coppens
© Medialaan/Qmusic

Afgelopen weken kon de kijker op VTM zien hoe Staf Coppens voor een nieuw televisieprogramma een oproep doet naar kinderen tussen vier en zeven jaar en hun ouders.  Hierbij valt vooral op hoe fel Staf Coppens afgevallen is.  

Bij het vorige seizoen van Het Lichaam Van Coppens viel vooral op hoe Staf een paar kilootjes was bijgekomen.  Een gevolg van ‘het goede leven’, lachte hij zelf.  De Staf die nu op VTM te zien is, valt vooral op omdat hij enorm vermagerd is.

Sommige kijkers stelden zich vragen bij het plotse gewichtsverlies van Coppens.  “Ongerust zijn is nergens voor nodig,” zegt Staf. “Ik ben inderdaad een aantal kilootjes lichter, maar dat is het g
Ongeruste kijkers vragen zich af wat er met de jongste van de Coppens-broers aan de hand is. Maar dat is nergens voor nodig. “Mensen hoeven zich geen zorgen te maken”, zegt Staf meteen. “Ik ben inderdaad wat kilootjes kwijtgeraakt bij een experiment voor het nieuwe, alweer zesde seizoen van ‘Het Lichaam Van Coppens’ dat dit najaar op VTM te zien zal zijn. Meer is het niet, hoor, al vind ik het wel lief dat mensen zo begaan met me zijn.”

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here