7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024

Tegen De Sterren Op: over Temptation Island en Prinses Mathilde!

Tegen De Sterren Op
© Medialaan/VTM

Op donderdag 15 februari gaat Tegen de Sterren Op de Temptation aan. Al speelt de verleiding zich bij VTM vooral af in de beruchte ‘Hut’, die dit jaar zijn opwachting maakte.

De Oostendse Kevin (Jonas Van Thielen) klapt er uit de biecht over zijn relatie met Meghan (Ilse De Koe), Tim (Chris Van Espen) praat over zijn gevoelens voor verleidster Zwanetta (Clara Cleymans) en die laatste laat dan weer weten dat ze Tim niet altijd verstaat. Ook presentatrice Annelien Coorevits (Clara Cleymans) lucht haar hart in de hut…

Niet veel later zoeken ook Hilde Van Mieghem (Jonas Van Geel) en Koningin Mathilde (Nathalie Meskens) de hut op voor enkele ontboezemingen. Mathilde (Nathalie Meskens) heeft overigens ook nog een boodschap van algemeen nut voor de kijkers, over cyberpesten.

In Blind Getrouwd onderwerpt relatie-experte Sybille (Tine Embrechts) de deelnemers aan een spervuur van vragen om hen te doorgronden, en zo uiteindelijk de juiste matches te vormen.

En ter gelegenheid van Valentijn, wordt de relatie tussen Radja Nainggolan (Ivan Pecnik) en Roberto Martinez (Guga Baúl) in een liefdesverhaal omgetoverd. Geheel in de stijl van de betere romcom.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today