Thuis-acteurs leggen Belgian Red Flames het vuur aan de schenen voor De Warmste Week

0
Thuis
© Eén

Op zondag 23 december bundelen de Belgian Red Flames en de acteurs van Thuis hun krachten voor twee goede doelen van De Warmste Week.

In de Sportoase in Leuven dagen ze elkaar uit voor een wedstrijd zaalvoetbal. Plezier, verbroedering maar toch ook doelpunten scoren staan centraal. Eén roept de fans van Thuis en van de Belgische nationale vrouwenvoetbalploeg op om te komen supporteren voor hun favoriete ploeg. 

De opbrengst van de ticketverkoop gaat integraal naar De Warmste Week. De Thuis-ploeg koos uit de meer dan 1000 vzw’s de ALS Liga als goede doel. De Belgian Red Flames scoren voor Plan International België.

De samenwerking tussen Thuis en de Red Flames komt niet uit de lucht vallen. Tijdens hun stage in het begin van dit jaar kwamen de speelsters en de staf van de Belgian Red Flames op setbezoek bij Thuis. Het was een ontspannende activiteit tussen de trainingen door en extra motiverend voor Thuis-fans binnen de nationale voetbalploeg.

Wie de strijd aangaat op het veld, wordt later bekendgemaakt.  Tickets zullen te koop zijn vanaf half november. Meer info volgt op een.be.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here