15 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024
15 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024

Tomorrowland krijgt eigen postzegel!

Tomorrowland
© BPost

Postzegelverzamelaars kunnen hun hart ophalen – én een plekje vrijmaken in hun album, want bpost en Tomorrowland lanceren een unieke enlimited edition Tomorrowland-postzegelkit.

Daarin zit een postzegelblaadje met vijf postzegels én vijf muzikale postkaartjes. Wie thuis een vinyl platenspeler heeft, kan de postkaart afspelen en beluisteren. Of je legt je smartphone op de postkaart en surft naar tomorrowland.com/stamp, dan krijg je ook de Symphony of Unity uitvoering van Universal Nation te horen. De postzegels zelf? Die zijn een waar en vooral magisch collector’s item.

De postzegel zelf toont het Tomorrowland-icon op perkament, kreeg een rosé gouden effect en ook de slogan ‘Live today, Love tomorrow, Unite forever’ prijkt op het blaadje. Het creatief team van Tomorrowland – dat ook alle podia ontwerpt en onder andere het ontwerp voor het Amare-vliegtuig tekende, creëerde de postzegel.

Marnik Braeckevelt van Bonzai Music: “Na 25 jaar is ‘Universal Nation’ een absolute klassieker die vandaag de dag nog steeds de dansvloer op zijn kop zet. Het is een hele eer om met onze muziek op zo’n special product te mogen staan, vooral omdat het Tomorrowland is dat zonder twijfel toch mag aangeschreven worden als het meest internationale muziekfestival ter wereld. Vereende krachten van toen en nu samen in dit exclusieve project.”

Nog een leuk extraatje: Wie z’n brief in Boom –waar Tomorrowland over enkele weken start – post, kan het hele jaar door genieten van Tomorrowland. Veertien rode bpost brievenbussen krijgen een permanent Tomorrowland-jasje, inclusief het Tomorrowland anthem van Hans Zimmer wanneer er een brief in belandt.

De Tomorrowland-kit is te koop via de e-shop van bpost, op store.tomorrowland.com en in alle Belgische postkantoren. De postzegel zelf (zonder kit) kan je enkel bestellen op de e-shop van bpost.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today