10 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024
10 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024

Tweede seizoen La Casa Del Papel begin april op Netflix!

La Casa Del Papel
© Netlfix

Na het succes van het eerste seizoen, verbaast het haast niemand dat Netflix begin april het tweede seizoen van La Casa Del Papel in de etalage zet.  

Seizoen twee gaat verder daar waar het eerste seizoen zo abrupt eindigde.  De zes afleveringen van zeventig minuten per stuk worden vanaf april ook in Vlaanderen uitgezonden. Om het voor de Vlaamse kijker wat makkelijker te maken, worden de afleveringen opgeknipt naar 45 minuten. Het tweede seizoen werd in december 2017 al uitgezonden zijn in Spanje.  Wie Spaanse vrienden heeft: zij weten dus naar alle waarschijnlijkheid al hoe het seizoen afloopt…

La Casa de Papel gaat over een zeer bijzondere roof. Acht mensen gaan de Koninklijke Munt van Spanje overvallen. Van een roof kun je eigenlijk niet spreken, want ze willen het geld zelf drukken. Er ontstaat een grote gijzeling en de politie moet buiten de deur worden gehouden. De hele operatie wordt geleid door een mysterieus persoon: El Profesor. Het eerste seizoen is een grote achtbaan en eindigde met veel vragen.

Kan jij niet wachten om te zien hoe het plan van de mysterieuze ‘El Professor’ afloopt? Dan heb je geluk. Het tweede seizoen van de immens populaire, Spaanse thriller zal de meeste losse eindjes aan elkaar knopen. Genoeg om naar uit te kijken dus.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today