Verdwijnt Mooi En Meedogenloos van het Vlaamse scherm?

28
Mooi en Meedogenloos
© VIJF

Het ziet er niet goed uit voor de The Bold And The Beautiful in Vlaanderen.  Nu het contract met de Vlaamse zender FOX ten einde loopt, lijkt het erop dat geen enkele andere Vlaamse zender de reeks nog wil uitzenden.

Meer dan 25 jaar lang konden de Vlaamse fans van Mooi En Meedogenloos zich te goed doen aan de perikelen van Ridge, Brooke en co.  De reeks was van 1990 tot 2000 bij ve VRT te zien, daarna nam VTM de fakkel over. Van 2006 tot 2012 konden de fans terecht bij SBS en in 2015 nam FOX de uitzendingen van de Amerikaanse reeks over.

Eind juli loopt het contract met FOX af. De zender besliste eerder al dat het het contract niet meer zal verlengen.   De soap zal opnieuw te koop worden aangeboden, maar er lijkt bitter weinig tot geen interesse te zijn.

advertentie

28 REACTIES

 1. Aub haal mooi en meedogenloos niet van nr scherm af . Ik was echt gelukkig toen ik terug mooi en meedogenloos kon volgen . Er zijn heel veel mensen die het volgen . Elke dag kijk ik eerst aar de dingen des levens en dan naar mooi en meedogenloos . Ik heb een zwaar gevecht nu en het gaf me een steun om deze programma’s te kunnen volgen aub laat het niet stoppen

   • Hopelijk snel een oplossing of toch nog een zender die het wil uitzenden. na zoveel jaren trouwe kijker en nu plots stoppen ze ermee. Kijkers genoeg. Zoveel domme series waar haast niemand naar kijkt en dat mag blijven domme beslissing van Fox!! Alle fans samen petitie? Of iemand een antwoord kan ik ze online ergens verder bekijken ? Via nederlandse site lukt dit niet! A.U.B laat mooi en meedogenloos terugkomen op één van de vlaamse zenders.

    • Hopelijk heel snel een oplossing voor mooi en medogenloos en dingen des levens. Dit stoppen ze en dan weel 100 keer de herhalingen van de kampioenene, lili en Marleen, kotmadam ….. 🙁

 2. Mooi en medogenloos moet uitgezonden blijven !!!
  leuk toch om dagelijks uit te kijken naar je programma op TV
  en je vervolgens te verdiepen in het verhaal en alle toeters en bellen !!!
  echt balen !!!!!! hoop het ook nog op een andere zender verder te kunnen kijken

 3. wij zouden ook willen dat het blijft uitzenden!!! we zijn al 25 jaar trouwe kijkers, en ‘wij’ zijn met veel! we zitten altijd te wachten op het uur dat Mooi en meedogenloos begint! Nu kunnen we geen leuke tv-momentjes hebben spijtig genoeg 🙁

 4. Mooi en medogenloos moet uitgezonden blijven , haal het a u b ni weg,ik volg van int begin nog nooit 1 aflevering gemist.ik kijk alle dagen uit naar Mooi en medogenloos

 5. Ik hoop echt dat mooi en meedogenloos op een andere zender wordt uitgezonden!ik volg dat al meer dan 30 jaar en dat is echt ontspanning. Het is echt frustrerend dat iedere zender er mee stopt en waarom voor één of andere domme serie!!!

 6. mooienmeedogenloos,haal het aub niet weg van het scherm.ik kijk er al van in het begin naar.
  we gaan het hart missen de beste sere ,familie kun je dan ook van het scherm halen.en thuis.
  vtm.zo het beter overnemen,want ze spelen toch altijd zelfde,altijd maar herhalingen van vroeger en de film ook.

 7. Dat kunnen jullie echt niet maken dat jullie mooi en meedogenloos niet meer uitzenden! Wij kijken er al al díe jaren naar en nog geen 1 aflevering gemist en nu beslissen jullie zo maar om er mee te stoppen,wij moeten ons daar maar bij neerleggen wij kunnen niet anders. Echt frustrerend weten dat de afleveringen nog verder lopen en wij niet meer kunnen kijken!!!

 8. Eerst de trouwe kijkers 3 jaar geleden blij maken dat The Bold and the beautiful toch nog verder werd uitgezonden. FOX kocht de serie aan.
  Wel FOX, jullie vinden het nu nodig om ermee te stoppen, ONGELOFELIJK! Vele teleurgestelde kijkers, vinden jullie dat leuk misschien? Wel, het zegt veel over jullie hoor!!!!!! Jullie richten zich op jonger publiek, ok kan zijn, maar het iets oudere publiek, TELLEN WIJ NIET niet meer mee?
  Hopelijk is er toch nog een zender die de serie verder wil zetten. Eigenlijk hoop ik op VTM. Maken jullie de trouwe kijkers terug gelukkig! idd veel herhalingen maar VTM zendt nu terug Lili en Marleen uit, PRACHTIGE SERIE!

 9. Heel erg dat Mooi en Meedogenloos stopt. Het was mijn dagelijks verzet waar ik zo naar uitkeek, al jaren lang. Het is een schande dat de iets oudere kijker niet meer gehoord wordt. Ik hoop dat er toch nog een zender zich geroepen voelt om de uitzendingen te vervolgen. Daar is een groot publiek voor.

 10. Ik vindt het echt niet kunnen dat jullie gaan stoppen met mooi en meedogenloos uit te zenden! Dat is echt egoïstisch van jullie!het zal wel weer om geld draaien!Hopelijk neemt een andere zender de afleveringen over.Al die mensen in het rusthuis waar ik werk zijn zo teleurgesteld en de jongeren generatie ook !!!

 11. Mooi en meedogenloos mag absoluut niet stoppen .volg da al vanaf aflevering 1 en nog een enkele gemist van de 3 verschillende zenders die ze gespeeld hebben.
  Tis zoals sommige zeggen wij moeten betalen en de mooie series worden ons afgenomen.
  Waarom hebben we eigenlijk nog een tv nodig .herhalingen kunnen ze wel doen van vele films of series die op niks trekken.
  Hopelijk vinden ze vlug nieuwe koper want dit vind ik echt niet kunnen

 12. Een leegte in mijn bestaan…. Na zoveel jaar geen mooi en meedogenloos meer…weg het verheugende gevoel… Er zijn zoveel onozele series…kwam het nu echt op dit half uurtje aan… Benieuwd welke zender een beetje van een warm hart heeft en ons niet in de kou laat staan

 13. Schandalig mensen laten betalen om naar Fox te laten kijken en dan serie van het scherm!!!!waar mensen al 10 tal jaren naar kijkt ,denk dat er meer andere zever word uitgezonden ,schandalig ,abonnement zal opgezegd worden sowieso !!!!!

 14. Hopelijk kunnen we op een andere zender kijken..sommige belachelijke programma’s worden wel uitgezonden..maar ja daar zal wel meer achter zitten zeker ?zoals altijd?

 15. welke vlaamse zender toont een goed hart en zent mooi en meedogenloos weer ui
  denk aan al de trouwe kijkers en laat ons niet in desteek
  u zal alle fans gelukkig maken

  • welke vlaamse zender toont een goed hart en zend mooi en meedogenloos weer uit
   denk aan al de trouwe kijkers en laat ons niet in de steek
   u zal alle fans gelukkig maken

 16. Al van begin kijk ik naar mooi en meedogenloos, nooit iets gemist en nu zou ik het niet meer kunnen zien? En al de andere kijkers , er zijn er toch genoeg? Wat met ons allemaal? Ik hoop dat er een goede zender is die ons weer blij gaat maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here